Cok top speed kovalamıyorsan bırsey olmaz.Yagını vakdınde degisitirceksin , debriyajada birsey olmaz.
Printable View
Bunların hepsı kullanıcıyla alakalı debrıyaj onceden nasıldı ? Aracı sız sıfırmı aldınız veyahut debrıyaj setı degısıp sonra kacırmayamı basladı vs.. turbo cok saglıklı olmayabılır.Ayagı gazdan cekerek vites atmalarda debriyaj kacıran gormedım.He belkı sızın aracınızda peak tork cok fazladır zorluyodur vs..
Arabami sifir aldim su an 40 binde yaklasik 35bindir yazilimli ilk yapildigi zaman kacirmisti sonra duzeldi bnm aracin ustundeki turbo vnt olmadigi icin yazilimla tam anlamiyla mudahale yapilamiyormus sokulup basinc arttirilmasi gerekiyormus
Kardeşim Dizelde kesin sonuç istiyorsan Mehmet Gazihan' da yaptırmanı tavsiye derim.
Arac 35.000km'dir yazılımlı zaten :)
Kesin sonucda cok havalı olmus.
Corsada o basinclari emulatorsuz goremezsin. Debriyajinin ilk zamanlarda kacirma sebebi de yazilimsizken aracinin debriyajini cok zorlamis ve volanla birlikte yuzeyini yakmissin o sebeple olmus yasadigin
Benim debriyajim son zamanlarda çok sertleşti acaba problem neyden kaynaklana bilir?
27k.de daha.
benim debriyajda sıkıntı var heralde 1 den 2 ye sert çektiğimde araba yumuyo sara sara gitmiyo
turboda sıkıntı yok kardeşim janttan heralde bıktım 1.3 ten vallahi
turbonun pallerini büyütmeyi denedinizmi _? turboyu büyütmek yerine