Yazilimin degismesi degilde acilmasi sart gibi basinci kontrol altinda acmak lazim
2.5 vurup 2 de yurumemeli![]()
Yazilimin degismesi degilde acilmasi sart gibi basinci kontrol altinda acmak lazim
2.5 vurup 2 de yurumemeli![]()
ya yazılımsal problem yaşıyorum tek sıkıntım o şuanda aracın açılması şart gerçekten ama benim sorunum tam olarak bu deil şu anda alt devirden basıldığında 1.vites hariç her viteste kapanma sorunu yaşıyorum üstelik 2000rmp altında başlıyo kar kış dolayısıyla şu 2 ay hiç binemedim zaten anca şirketin önünde ilgilendim biraz havalar bi ısınsın bişiler değişicek inş![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Safe mode a aliyordur araba yuksek emis ve ufleyisten) yazilimsal cozuez ise yaniltici ile sonsuza kadar gider
![]()
okadar gitmesinde baya bi gitsin nolursunuz artık![]()
Ayni sorunu bende yasadim cunku vites ve kosul farketmeksizin 1.3 barda kapaniyodu araba simdi 2.0 2.5 3 ne istersem![]()
benimde aynı sorun var işte ben yazlımdan kaynaklanıyo zannediyodum acaba maliyeti ve ne biliyim ne yapmam gerekiyo bana bi yardımcı olurmusun
senin aracın limp moda geçiyorbende yaşamıştım 4 sene önce falan
![]()
RACE WERKS
yani napmak lazım o zamanyazılımsalmı arabayı ilk aldığımdada söylemiştim baya ilgilenmiştin ama ilk yazılımdanmı başlıyayım
SLM
passat 2,0 tdi 140 hp manifold kullanacaksın araya flanş yaptırman yeterlidir.
gtb2260vk 1900 rpm de dolar ve şehir içi dahil normal araba gibi kullanabilirsin.
yazılımdan sonra 3750 rpm ve 5000 rpm arası tam gazda kesiklik yapacaktır aracınız.
bu manifoldu bulmak kolay sanırım aldık flaş yaptırdık yazılımda yaptırdık ama anlamadığım yer şurası oldu abi dolması çok iyi dediğin gibi 1900rmp benim için harika olur ama 3750 rmp ve 5000 rmp arası tam gazda kesiklik yapması kafamı karıştırdı poh poh licakmı araba acaba![]()
kardeşim canım benim neyse o na bakılırsa bende senden çok ciddi arabanı geri istemişim bana geri ver diyeöyle bişimi oldu yoksa haberim olmadan
gel deniyelim diyorum sana can hatta baya bi insan çağıralım ne dersin
![]()
benim şimdiki amacım seni geçmekmi zannediyosun can sanki sana bilendim olum sen bana diyodun gel buluşalım şöyle böyle diye ne kadar arabanın camı patlaktı coil takıldı egzost tırttı vsvs şimdi ne kadar ilerledik bilmek için yoksa anlamadım gitti tutumunu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)