max guc hıc onemlı degıl benım ıcın. Pekı yazılımla max ne kadar yakıt tasarrufu saglanabılır? Bunun goturulerı neler olur?
max guc hıc onemlı degıl benım ıcın. Pekı yazılımla max ne kadar yakıt tasarrufu saglanabılır? Bunun goturulerı neler olur?
benim arabamda yazılımlı önceden kullanamadığım alt devirlerimi şuan rahatlıkla kullanıyorum ve bariz tüketimim düştü
Ben akhisardan izmire yarişlara sabit 90 km hızla gittim araba 5.2 5.0 arasi yakti.
Yazilim yapildi araca istediğim gibi olmadi biraz daha ayar yapildi baya dumanli bi yazilim oldu stage 2 oldu bize göre 4.2 4.4 arasi döndüm ki yazilimi denemek için ara ara hızlandim 180 190 bastim arabada 5 kişiydik gidip gelirken
enjektör acık kalma süresı uzadıkca yakıt sarfıyatı artıyor gıbı gelebılır sıze,dogrudur,artar,fakat basıncın yukseldıgını de dusunursenız,bu yakıt farkının tolere edılmıs oldugunu anlarsınız,yakıt toz halınde püskürtuluyorsa bunu daha da toz halındeymıs gıbı düşünün,kullanmayla alakalı sıkısık trafıkle alakalı,ksııden kısıye değişir,ben az yakar tezını savunmuyorum,ama cok yakar düşüncesındede değilim,yazılımcı değilim,chıp tunıng uzmanı da değilim,onu belırteyım,benım şahsi düşüncem bu....
normal yazılımlı kullanıcıların yorumlarına bakıyorum sakin kullanımlarda onlar da ort. 1 litrelere varan düşüşler gözlemlemiş. güç artışı olmadan yapılan yazılımla da aynı değer elde ediliyor sanırım. yanlış mı anladım?
Benim normal yazılımda turbo dolana kadar çok ölüydü, kesinlikle %50 üzeri gaza basıyordum.. Şimdi %10 bile basmıyorum.. Kesinlike daha az yakıyorum özellikle uzun yolda...
...
dayımın şifket aracını chipledim fluance 7.0 civarı iken şimdi 5.2 civarı
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
performans yazılımı dışında sadece ekonomiye yönelik bi yazılımın yakıt tasarrufuna kat kat fazla etkisi var. bizzat arabalarımdan bu durumu bariz görebiliyorum. özellikle şirket araçları için ekonomi yazılımını şiddetle öneriyorum. %20 tasarrufunuz oluyo
uzun sure bekirle atistiktan sonra, deneme icin aracima soft bir yazilim atti.
scangauge de 0.1 bar arttis okudum, duman filan asla yok, ama araba canavar gibi gidiyor, azicik egimde bile 2.viteste manyak gibi titrerken, simdi sokak aralarinda cok rahat 2.viteste gezebiliyorum. 5. vites 90 la gidemezken simdi 80 le gideniliyorum.
ekonomi konusunda sayilar konusakcak, ben surekli depoyu dolduruyorum cunku, rakamlar net
Built to fall....
Ozan abi bende picanto düşünüyorum bu aralar yogun bi şekilde 1.1 75 hp
yazılımla 92hpler alındıgını söylüyolar ve hard bi yazılım değilmiş hafif ve kısa şanzıman oranına sahip bi arac için cok güzel deger bu sanırım sehir içi yeterli atikliğe sahip olur.
yakıt durumun yazılımdan sonra ne sekilde değişti eskiden dolu depo ile yaptıgın km ve suan yaptıgın arasında fark varmı yoksa sadece kullanım konforumu arttı
birde öncesi ve sonrası diye dynoya cıktınız mı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Oncesi var sonrasi yok daha zaman olmadi,
Daha yeni yaptirdim ama bu kadar az basincla bile 90 hpsi var. dumanli 100 hp alirsin.
Built to fall....
basılmadığı zaman tasarruf var, basıldığı zaman artış elbette olacaktır, hatta chipsiz halinden az bile yakabilir basıldığında. chip hertürlü kendini amorti eder bu konuda bi süre sonra..
Barış
olayım orjinalcilere arkadaşlar fabrika optimum motor ömrüne göre yapar araçları sizin kötü yakıt kalitesiz yağ kullanabileceğinizi düşünerek buna göre ayarlarlar motoru chipte bu koşulların optimum olduğu varsayılır buna göre ayarlanır. hadi diyelim şimdiki yeni nesil araçlarda yakıt tüketimi eskiye nazaran daha önemli diyelim ama ben aracımı aldığım 2005 senesinde 2.0 almayı düşünüyordum aracınızın yılına görede düşünün derim
aracımda 2 senedir stage 1 remap var 60lt bir depoyla 900 ila 950km arası yol yapıyorum aslında 1100 falan olsa pek mutlu olacamda hayırlısı![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)