Verimli kısmına aklımda olan ama yazmayı unuttuğum BMW 16d motoruda eklenebilir PSA motoru değil BMW nin kendi motoru
116d dekini ele alırsak ;
116 hp 260 Nm
Ortalama tüketim 3.8 lt 99gr/km emisyon değeri..
mjet 105 lıgı biliyorum meganla yakınlar
şu an için yazılıma en iyi cevap veren benim bildiğim hyundai grubu.. 128 beygirli 1.6 ları 160+ cevap veriyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yeni e-hdi lar nasıl turbosu 110 luklardan daha ufak sanırım yenilerinin.
ben 105 lik multijeti biliyorum ,hem bravodan hem de giuliettadan 290 tork kesinlikle yok birde n modunda 320 oluyormuş o hiçten yok gibi hissettiriyordu.
megan 1.5 105 dizeli biliyorum dumanlı yazılımlısını.
ama geçen vti la bi yere kadar giden kiaydı sanırım o beni şaşırttı
Focus 1.6 Tdci 110 Hp versiyonu sadece yazılımla sana gayet yeterli olucağını düşünüyorum. Arkadaşım 2007 model HB versiyonunu aldı istanbuldan araca yazılım yaptırdı kimde yaptırdığını bilmiyorum sadece yazılımla müthiş gidiyor arkasında bıraktığı karadumanı saymazsak tabi![]()
Renault'tan 1.6 dci nin twinTurbo su gelicek sanırım seneye gelmiş olur.
Nissan ile şu anda geliştirme aşamasında.
1.6 twin turbo dizel 160hp olucak. Asıl o piyasaya çıktığında efsane birşey olucak...
kia/hyundailer yakıtı çok tüketiyor.. Liderlik Reno'da bence.. 1.6 DCi ile zaten ortalığı kasıp kavuracaktır..
1.6 Twinturbo derken bildiğimiz twin turbo.böyle birşeyi 2-3 sene önce deselerdi kahkaha bile atabilirdim günümüzde normal birşey artık. clio biniyorum ve 2 tane renault clio aracım olsada renault aracı kadar kalitesiz bi araç yok clio grand touru yakıtından ve genişliğinden ötürü, clio rte ototmatiğide fiyatı ucuz denk geldiği için aldık yoksa binilecek araç değil. ne kadar 1.6 TT dizel motor koysalarda renault gene aynı renault tabi Megana Coupe istisna o araç o fiyata alınabilecek en iyi dizel HB Coupe tabi 1.6 TT o araçta muhteşem olur bence.
![]()
Evet bildiğimiz 130 luk motorun üstüne inşa edilmiş çift besleme ile 160 hp ve sanırım 400nm ye yakında tork değerleri vardı. Okuduğumda müthiş demiştim.
Tabi ben bunu okuduğumda çoğu insanın daha renonun 130 luk motor çıkarcağından haberi bile yoktu. Yani 130 luk bile geliştirme aşamasındaydı.
Tahminim ve hatırladığım kadarı ile 130 luktan 1 sene sonra da 160 lık twinturbo gelicektir piyasaya.
Yakıt dışında her bakımdan kötüdaha 2 hafta önce diski tornaya soktum çizilmiş disk daha araç 54bin kmde bide. Opel Vectra C 2.0T GTS kasa vardı bundan önce 107 bin kmde sattık araç bi servis bakımına gitti onun dışında en ufak bi arıza çıkarmadı taki kaza yapana kadar ondan sonra aracı kasko yaptırdıktan sonra direk elden çıkardık. Renault Clio Grand Touru aldık. Hani derler yaa Attan inip eşşeğe binmek diye
Hala amcam ve çocukları ailecek opel kullanıyorlar. İnsignia, Corsa D, Combo 10 numara araç hepside Renaulta kıyasla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)