Abi tamam yok problem de yok bişey de yok Allah aşkına her konuda gerginlik adrenalin![]()
Adamın problemine yardım eden yok, birbirini yiyen 1234 kişi.
Türk insanının bu atarından giderinden tiksindim arkadaş.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
engine start tuşunun altında bir tuş daha var ona basarak kapaybilirsin start stop özelliğini..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Direkt Borusan yardım hattından araç sahibi dışında hizmet veremiyorlarmış müşteri gizliliği ve güvenliği açısından fakat kendi bölgenizdeki yetkili servisi arayıp aracın kasa kodunu söylediğiniz takdirde elektronik aksam ve menü hizmetleri hakkında yeterli bilgiyi ve yardımı alabiliyormusuz .
bak ne güzel kendini biliyosun demekki şahıs ifade etmemede gerek yokmuş arkadaşı tanımam etmem illerimiz bile başka yalakalıkla hiç işim olmaz forumdan tanıyanlarda iyi bilir beni... başka bişey de söylemeye gerek yok herkezin görüşü kendine...
milletin kıskançlığını anlamak zor. bu kadar zoruna gidecek ne var ki ? adam edebiyle efendice soruyor öğrenmeye çalışıyor.
kardeşim sen de sıkıntın olursa pm at bana servis var mersinde. hallederiz bi sorunu olduğunda. ağız tadıyla bin inş.
M. The most powerful letter in the world.
burdan olmaz boyle arızaların çözümleri kardesım,arkadasların dedıgı gıbı yetkılı servıse göster arabanı yazık gunah..start stop dıyosun ,demekkı araban yenı,hıc ugrasma gıt servıse,beyın sanzıman baglantılı bı sorun cıkma ıhtımalı yuksek, en ıyısı götür arabanı servıse bukadar para vermıssın bakma üçüne beşine,bırak halletsınler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)