1.7lt altına dşürebilen war mı diyorum
Printable View
1.7lt altına dşürebilen war mı diyorum
Yaylalar mevcut bizim burda. 2000 metre rakımlarda. Yayladan yol bilgisayarını sıfırlayıp herhangi bir benzinli araçla da o rakamlarla inilir :)
yaylayı bilmiyorum ben antalya rakım sıfır
Yani yol bilgisayarı sıfırlanıp, çok kısa bir süre tatlı tatlı bir rampadan inilip yakalanır o değer :)
bullet07@ 1.7 süper değer 6 ileri demi bunlar?yukarda bi passat fotosu var oda 2 lt.
2012- henuz 1100 km de, polo tdi duz vıtes. Araçta ılk 100 km den beri ecufast remap mevcut:)
100 km şehır dışı ortalaması. sabıt 100 km cıvarı hız ıle 2.9- 3.1 lıtre cıvarında. Karışık kullanım şu an ıcın 5.0-5.5 cıvarında. Çoğunlukla şehır dışı ve 140 altına ınmemıs suratlerde.
0-100 8 - 9 sec. olan bır aracta bu degerlerde gıtmek ınsanı mutlu edıyor.
top speed denemem olmadı fakat 210 gordum, tahmınım 225 230 yapacagı yonunde ama bu arac ıcın o hızlar hıc guven verıcı olmadıgı ıcın denemedım.
aracın altında iyi bi tk lastik varsa 230-240 gibi hızlarda yeterince stabil Polo lar..
ben yüksek sürat performansını çok beğeniyorum arabamın..
Stage 2 remaplı polo gti la 272 gordum. Polo gti cok stabıldı. coıl yay vs de yoktu.
Aracın uzerınde orjınal lastık ve kapaklı jant var:) Sızın bahsettıgınız gıbı ince yanak bır lastıkle daha guven verıcı olabılır. Fakat araç su an bana fazlasıyla yumuşak gelıyor.
Onune bır araç cıktıgında frenleme esnasında engelden kaçmak ıcın dıreksıyona en ufak bır mudalede heran şaka yapabılır. :)
yazılımlı tdi polo 8 saniye de mi 0-100 koşuyor ? ölçtünüz mü ?
2.0 tdi 170lik Passat cc.. Chip var araçta Ecufast sabit 150 ile 5.8 yaktırıyodum.. Ortalama tüketim anlık değil yani :))
Şu benim 50 kuruş yaktırdığım leona servis enjektör ayar yapacak.Yakıtı ondan dolayı fazla olabilirmiş.Ortalaması 8.5 9 civarı geziyor normal kullanımda,diğeri 6-6.5
aracim daha 800 kmde;
dun istanbul-adapazari yaptim
hic 120 nin altina dusmedim ortalama 4,7
1.6 tdi dsg caddy ile CC ilede olsa 5,5lt nin altına düşemedim..