Torkumuz 320~ civarlarında sıkıntı yok kesinliklee Dert değil Dsg için
Torkumuz 320~ civarlarında sıkıntı yok kesinliklee Dert değil Dsg için
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Arabayi satmadan onceki gun geldim 1 gun de olsa yaptirip bineyim diye ama kismet olmadi, uzuluyorum valla, guzel rakamlarElinize saglik Alper&Ozgun
dyno dynamics için çok ciddi değer maşallah diyelim
sanırım paşaoğlunda falan çıksa imiş dynoya 150 üstü çıkıcakmış ...
maşallah tekrardan doktor'um sen bu işi biliyorsun![]()
www.drecu.com
özgün abi sen diyorsun 1.6 Tdi Gti gececek mi ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Güzel değerler elinize sağlık
Yanlış anlamazsanız bişey sorucam bu arada
bu aralar sürekli tdi konuşuluyor alınan güçler ölçülen değerler falan
Peki muadillerine göre alınan verim ne alemde onu merak ettim mesela PSA nın hdi-tdci motorlarından da çok rahat bu güçler alınabiliyor keza Renault nun mevcut dci motorlarıda rahatlıkla bu değerlere ulaşabiliyor
Peki TDI bu çok iyi bildiğimiz motorlardan daha mı iyi alınan güç babında yoksa hepsi totalde aynı mıdır ?
Yanlış düşünmüyor isem Polo nun hafifiliğinden ve selefinde bu güce ulaşılamamasından ötürü çok iyi sonuç alınıyor ama golf ve jetta da muadillerinden çok öte bir sonuç yok gibi doğrumuyum acaba
Dyno üzerinde canlı canlı görme zevkine bende şahit oldum. Çok güzel sonuç çıktı. Bu arada aracın dış görünümüde bir harika olmuş, araç sahibinin göz zevkinide ayrıca hayran kaldım.
Veriler cok guzel masallah.
Bisey sormak istiyorum, arabayi dynoya cikarirken esp ve asr yi sigortadan mi kapattiniz ?
Cok alakasiz gti tdikendi fikrim tdi guZel guce sahip ama Polo gti kadar eylenceli degil gti i extralar olmadan tdi zor gecer
Biri demiski dusuncelerin nedir bence sahsi fikrim tdi makinasi basarili %43 beygir aldik saka deil meegane olucucem dynida haftaya sizin icin. Ust uste koyup yayinlarim guclerini ozaman farki anlarsiz![]()
www.drecu.com
o orjinal Tork Maviler Orjinal Kahverengiler Modlu ar üste bak kesin kesin kahve rengi![]()
www.drecu.com
özgün ankarada dynoda 100 hp çıkan bir araba, istanbulda dyno dynamics'te kaç hp çıkar?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)