İman power dedikleri bu olsa gerek :D :D 105 liklerinde ulasabilecegi güç bumudur ? Bi konuda sadece yazılım farkı var diye okumustum sanırım..
Printable View
İman power dedikleri bu olsa gerek :D :D 105 liklerinde ulasabilecegi güç bumudur ? Bi konuda sadece yazılım farkı var diye okumustum sanırım..
Maşallah :D
İkiside ayni...
150 hp civarlari saglikli max rakam...
Baska stock Polo olcumu var mi sizin orada Ozgun? Pololar genel olarak aslinda 100-105 civari mi yoksa? Enes de ben de veya her binen zaten sasiriyordu bu araba 90 HP mi diye, Pololar stockken de guzel gidiyor masallah :)
Garip değil..
Gayet normal..
Çünkü araç aslen 105 hp lik versiyonun yazılımla düşürülmüş ( veya düşürülmemiş) hali
Buna aklıma gelen en iyi örnek Audi nin 1.8t 120 hp lik motorunun sadece yazılımla 210 hp ye ulaşması uzaktan bakarsanız %75 güç artışı var gibi ama doğrusu o motor 160 hp lik bir motor ve sadece kısılmış hali idi..
Dünden beri 370 km yol yaptım.Defalarca top speed yaptım Rolling izledim :) şehir içinde önüme bi engel çıkana kadar hep dip gaz,trafik desek ***** istanbul...
100 kmde ortalama tüketimim 7 litre oldu.Bu araba bundan daha fazla yakamaz garantisini veriyorum :D
Bence sonuç mükemmel..
Dsg şanzımanla ilgili problem çıkartma ihtimali nedir ?
Enes maşallah kanka her araban hızlı kazasız belasız Ecu fast ve saz ekibini tebrik ederim :D
Dsg ye Sciroccolar Jettalar dahil şimdiye kadar sıkıntı yasayan arkadaşımız müşterimiz yok kendi jettamda DSG hiç sıkıntı çekmedim 35 bnde suanda
bazı firmalar var aman 300 üstü adam öldürür :) kormayın 350 370 lere kadar skıntı yok
Aynen oyle,375 NM aliniyor Polo GTİ dan ama aslanlar gibi kavriyor ;)
ayni kavrama. Ha suda var; mutlaka omrunden yiyor ama torku nasil yonettiginiz onemli...
Enesim gule gule kullan
Bende 206 dieselime bi chip yaptirimde rool yapalim :)
Bide sunu soylim alperle özgüne soyle elinin ayarini yaptirsinlar sonra anlamsiz gucler cikiyo :)
Polo da kullanılan 1.6TDI ile Passatta kullanılan 1.6TDI motor aynı mı ? VAG grubuna yabancıyım hiç anlamam.. birde Ecufast yazılım atınca servis çakıyor mu yani garanti kapsamından çıkarmamak için yapılabilecek bir şey var mı ?
şu an s.comdan polo tdi ilanlarına bakıyorum :)
Mesela bunlar gibi... yani Yazılımdan dolayı oluşabilicek bi sorun var mı mesela? anladın? her araba bozulabilir makina sonucta dalga geçer gibi konusulcak konu mu bunlar? neyse teşekkürler cevaplar icin.
masraf yaptırcaksn bana hiç yok yere enes elleme şu arabayı = )))