adamların beklediğine deymiş güzel güç
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Partikül nefis bişeymişAbartmıyorum ya ,Biri kullansında ben bakcam dışardan çünkü gazlarken dikizden hiç duman filan gözükmüyor..Oged kardeşimin c3 ilk kurbanlarımdan oldu , ona sorarız duman olayını gerçi görebilcek kadar yakında değildi
Aynen ya genelde chipten sonra top speed değişmez bi baktım 200 ün altına löp diye indiTamam takaşhi bi test edersin mercedesin ilanını ver sen şimdiden
Eyvallah ,az önce 180-190 km ile seyreden bi 3.20d nin yanından geçtim bakışları ilginçti![]()
test ederken bende bi astra kurban ettim ama frenlerini beyenmedim çok çıbık şişti
Kasko varmıydı enescimHAHAHAH
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bu 1.6 TDI lar tam lezız oldu...
Yazılım yaptıran herkesın agzı kulaklarında...
Yakında sırf yazılımla bu gucler alınıyor dıye tercıh sebebı olucak 1.6 TDI'lar...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Eyvallah kanka , muharrem gel polo alalım kanka boşver 0-402 yi 50-150 ölçersin
Şöyle gazlıycam böyle gazlıycam diye hevesle bekliyorum arayıp kasko var mıydı diyo ya itiraf ediyorum rengim bembeyaz oldu
Kesinlikle haklısın Murat abi , 2-3 ay bekliyorduk sıfırı için artık 7-8 ay bekleriz heralde![]()
Yazılımla inanılmaz keyifli oluyo Çanakkale'ye geldim suan sürekli gelmeme rağmen ilk defa keyif alarak geldim ve okadar gazlamama rağmen yakıt eskisine göre düştü. İstanbul-canakkale-Bozcaada-canakkale, suan halen yarı depo duruyo istanbula döndürecek kadar![]()
partekülü sök herseyi sök enes bey
bu arada özgün abi ve alper abiye tesekkürler yürümeyen dizel arac kalmasın![]()
güle güle bin kankacım.
açıkçası 1.6 tdi'lar beklediğimden iyi çıktı![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
yaa kardeşim , yaymayın şu mevzuyu , aramızda kalsın..
şimdi doğuş ayrı ayılacak ikinci elciler ayrı ayılacak , prim yaptırmayın 1,6tdi lara
hepimiz birer tane alalım ondan sonra yayarız genele
enes güle güle kullan harika veriler
ecufast'in de ellerine sağlık![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bu guclerın cıkması bence gayet normal kı aynı hacımde Kia grubu araclar PSA grubu araclarda rahatca cıkarıyor.Uzun sure yazılım beklendıgı ıcın sanırım vag grup musterılerde bı sevınc patlaması oldu dıye bu sekılde yorumlar..
Maşallah Enes güzel sonuclar , artık daha zevkle binersin araca kaderi degismistir
Yapanların eline saglık..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)