Masallah cok güzel rakamlar..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Merak ettigim; orjinalde 90'lık mı 105'lik mi araç ? Poloda 105 lik yok diye biliyodum ama dyno 103 yazınca kafamı kurcaladı :) :)
Printable View
Masallah cok güzel rakamlar..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Merak ettigim; orjinalde 90'lık mı 105'lik mi araç ? Poloda 105 lik yok diye biliyodum ama dyno 103 yazınca kafamı kurcaladı :) :)
1.6 90 hp daha guclu bi dizel secenegi yok poloda...
Benide sasirtti 103 hp,Typerdan bulasmis beygirler sanirim iyi cikti stock hali :)
İman power dedikleri bu olsa gerek :D :D 105 liklerinde ulasabilecegi güç bumudur ? Bi konuda sadece yazılım farkı var diye okumustum sanırım..
Maşallah :D
İkiside ayni...
150 hp civarlari saglikli max rakam...
Baska stock Polo olcumu var mi sizin orada Ozgun? Pololar genel olarak aslinda 100-105 civari mi yoksa? Enes de ben de veya her binen zaten sasiriyordu bu araba 90 HP mi diye, Pololar stockken de guzel gidiyor masallah :)
Garip değil..
Gayet normal..
Çünkü araç aslen 105 hp lik versiyonun yazılımla düşürülmüş ( veya düşürülmemiş) hali
Buna aklıma gelen en iyi örnek Audi nin 1.8t 120 hp lik motorunun sadece yazılımla 210 hp ye ulaşması uzaktan bakarsanız %75 güç artışı var gibi ama doğrusu o motor 160 hp lik bir motor ve sadece kısılmış hali idi..
Dünden beri 370 km yol yaptım.Defalarca top speed yaptım Rolling izledim :) şehir içinde önüme bi engel çıkana kadar hep dip gaz,trafik desek ***** istanbul...
100 kmde ortalama tüketimim 7 litre oldu.Bu araba bundan daha fazla yakamaz garantisini veriyorum :D
Bence sonuç mükemmel..
Dsg şanzımanla ilgili problem çıkartma ihtimali nedir ?
Enes maşallah kanka her araban hızlı kazasız belasız Ecu fast ve saz ekibini tebrik ederim :D
Dsg ye Sciroccolar Jettalar dahil şimdiye kadar sıkıntı yasayan arkadaşımız müşterimiz yok kendi jettamda DSG hiç sıkıntı çekmedim 35 bnde suanda
bazı firmalar var aman 300 üstü adam öldürür :) kormayın 350 370 lere kadar skıntı yok
Aynen oyle,375 NM aliniyor Polo GTİ dan ama aslanlar gibi kavriyor ;)
ayni kavrama. Ha suda var; mutlaka omrunden yiyor ama torku nasil yonettiginiz onemli...
Enesim gule gule kullan
Bende 206 dieselime bi chip yaptirimde rool yapalim :)
Bide sunu soylim alperle özgüne soyle elinin ayarini yaptirsinlar sonra anlamsiz gucler cikiyo :)