kardeş yanlış anlama ama sen bizi sazan sanıyorsun herhalde :) ?
hocam sırasıyla direk kanadada steet tune sonra adam gibi fine tuning yapmaya dyno tune yapılmış 2 aracım oldu haritalanması tek başına 3 saat sürmüş araçlardan söz ediyoruz burda hiçbirinde üstelik ecu sökme vs vakit kaybıda olmaksızın 3 saat vede 3üde turbosuz araçlar yani tune yapılmasıda muhtemelen daha kolaydı ona rağmen.
işte ben buna yazılım derimki inanın herkes burada abartıyor gir abi Kanada sitelerine istiyorsan sana sayfa sayfa atim hocam link kendin oku İngilizcen vardır zaten artık herkes çat pat biliyor.
kendin oku hazır tunemı atmış adam gibi hakkıyla custommı yapmış, 1 saatmi uğraşmış 3 saatmi? en önemliside ortalama saatlik işçiliğin 15dolar olduğu bir ülkede Kanada aylık kiraları göz önünde bulundurularak kaç dolara yapmış bir bak bakim?
ben 3 aracımıda aynı yere 300kanada dolarına yaptırdım 3üde 2-3 saat sürdü adam gibi yapıldı ve kanada dolarıda 2.2 hocam hesabını sen yap.
bu benim yaptırdığım yer:
Engineered Automotive
bunun dahada abartısı lamborghinilerin Ferrarilerin gittiği bir yerki o bile saatlik 250 kanada doları alıyor= 550tl ve 1.5 -2 saatdee işini bitiriyor ahahda linki bilimadamım:
http://magnusmotorsports.com/awd-dyno/
sana şöyle söylim o araçların hepsindede aracın içindeydim neler yapılıyor az çok biliyorum kardeşim, o araçlarında yanısıra 2de türkiyede araca yazılım yaptırdım 1de box ve emin ol çokta sohbet mohbet bliyorum az çok detaylarını.
burada senin yanlışın şu oldu, ben senin emeğine saygısızlık etmedim tam ama tam aksine senin mesleğindekileri savundum ve dedimki piyasada rekabet arkadaşların abartılı vaadlerde bulunmasını zor koşuyorki bu alıcıya suçu yüklemektir,bilinçlenmelerini sidik yarışını bırakmalarını istedim.
yine dedimki ecu sökülüyor takılıyor emek var burada hakkını vermek lazım dedim.
senin şu anki yorumlarında bana neden saldırıda bulunuyor onu anlamadım açıkçası? hani mal olsam neysede neyle geleceksin çok merak ediyorum..