User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: Dr.Ecu 1.6 TDI İncelemesi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş yanlış anlama ama sen bizi sazan sanıyorsun herhalde ?

hocam sırasıyla direk kanadada steet tune sonra adam gibi fine tuning yapmaya dyno tune yapılmış 2 aracım oldu haritalanması tek başına 3 saat sürmüş araçlardan söz ediyoruz burda hiçbirinde üstelik ecu sökme vs vakit kaybıda olmaksızın 3 saat vede 3üde turbosuz araçlar yani tune yapılmasıda muhtemelen daha kolaydı ona rağmen.
    işte ben buna yazılım derimki inanın herkes burada abartıyor gir abi Kanada sitelerine istiyorsan sana sayfa sayfa atim hocam link kendin oku İngilizcen vardır zaten artık herkes çat pat biliyor.
    kendin oku hazır tunemı atmış adam gibi hakkıyla custommı yapmış, 1 saatmi uğraşmış 3 saatmi? en önemliside ortalama saatlik işçiliğin 15dolar olduğu bir ülkede Kanada aylık kiraları göz önünde bulundurularak kaç dolara yapmış bir bak bakim?

ben 3 aracımıda aynı yere 300kanada dolarına yaptırdım 3üde 2-3 saat sürdü adam gibi yapıldı ve kanada dolarıda 2.2 hocam hesabını sen yap.

bu benim yaptırdığım yer:
    Engineered Automotive

bunun dahada abartısı lamborghinilerin Ferrarilerin gittiği bir yerki o bile saatlik 250 kanada doları alıyor= 550tl ve 1.5 -2 saatdee işini bitiriyor ahahda linki bilimadamım:
    http://magnusmotorsports.com/awd-dyno/

sana şöyle söylim o araçların hepsindede aracın içindeydim neler yapılıyor az çok biliyorum kardeşim, o araçlarında yanısıra 2de türkiyede araca yazılım yaptırdım 1de box ve emin ol çokta sohbet mohbet bliyorum az çok detaylarını.

burada senin yanlışın şu oldu, ben senin emeğine saygısızlık etmedim tam ama tam aksine senin mesleğindekileri savundum ve dedimki piyasada rekabet arkadaşların abartılı vaadlerde bulunmasını zor koşuyorki bu alıcıya suçu yüklemektir,bilinçlenmelerini sidik yarışını bırakmalarını istedim.

yine dedimki ecu sökülüyor takılıyor emek var burada hakkını vermek lazım dedim.
    senin şu anki yorumlarında bana neden saldırıda bulunuyor onu anlamadım açıkçası? hani mal olsam neysede neyle geleceksin çok merak ediyorum..
    Selammmmm yarbay abi,

Öncelikle Dyno tuning nedir ne deildir bilelim isterim dynonınun üstünde 3 saat geçirmek hiçbir sekilde zaman ın cokluğunu belirtmez 2 gün dynoda durduğu zaman araba çokmu güzel oluyor

Bazı seylerin para ile olduğunu malesef düşünmüyorum ne basitinden instagramdan görebilirsin https://www.instagram.com/dr.ecu/ sadece dizel yada kamyon yapmadığımızı görebilirsin

ayrıca biz saatlik fiyat vermiyoruz bizim politikamız hepsi içinde teslim fiyatı vermektir. buda iyi bakarsaan zaten dynolarımınzın dyno olduğunu görebilirsin

istersen Dynojet vs Mustang dyno yazarsan anlayabilirsin cay pat incgilizceside olanlar kendileride okuyabilir

varsa sorunuz ben yardımcı olayım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selammmmm yarbay abi,

Öncelikle Dyno tuning nedir ne deildir bilelim isterim dynonınun üstünde 3 saat geçirmek hiçbir sekilde zaman ın cokluğunu belirtmez 2 gün dynoda durduğu zaman araba çokmu güzel oluyor

Bazı seylerin para ile olduğunu malesef düşünmüyorum ne basitinden instagramdan görebilirsin https://www.instagram.com/dr.ecu/ sadece dizel yada kamyon yapmadığımızı görebilirsin

ayrıca biz saatlik fiyat vermiyoruz bizim politikamız hepsi içinde teslim fiyatı vermektir. buda iyi bakarsaan zaten dynolarımınzın dyno olduğunu görebilirsin

istersen Dynojet vs Mustang dyno yazarsan anlayabilirsin cay pat incgilizceside olanlar kendileride okuyabilir

varsa sorunuz ben yardımcı olayım

Selamm kardeşimm,

öncellikle şu polemiğin devam etmesini istemediğimi sana tatlı dil ile belirtmek ister tatlı dil ile yaklaşımınından dolayıda teşekkür ederim.

bakınız ben burada sizin mesleğinize herhangi bir leke sürdümmü?

sizin firmayı bir kez bile andımmı?

sizin bir müşterinizi vs sundummu?

ah şu olmuş bu olmuş dedimmi?

bunun tam ama tam aksine dedimki bu arkadaşların mesleği rekabet ortamı yüzünden zorda ve rakiplerin deli gibi iddialarıyla baş edebilmek için kendileride yükseklere koşuyor.

bir arkadaşın yorumu üzerine ona katılarak elbetdeki tecrübe ile farklar olacaktır ve tabikide tecrübeli ellerde fark olacaktır dedim,varmı burda bir yanlışlık?

siz eğer 112hp stock güç üreten 105hp lik 1.6 tdi vag 153hp gibi bir değere çıkınca duman üretmiyor yada 140hp çok daha az dumanlı olduğu iddiası yanlış diyorsanız bende peki ozaman diyorum.

yine benzinliye göre dizel tuning çok daha sade ve basit değil diyorsanız yine pekala diyorum

ve rica ediyorum kapatalım herkes özgür siz müşterinin zorla diye talep ettiği kadar zorlamakta, müşteri talep etmekte özgür ben ilk yazdığımdada belirtmiştim şahsi fikrimdi ve kendi içimdede herzaman savunuyor olacağım , euro5 motorda sırf arkadan duman çıkmıyor diye motor duman üretmiyor anlamına gelmiyor..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mfk1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel degerler yazilim zaten boyle yapilmali log felan alinarak gule gule binin.
    Teşekkürler Fevzi Abi..

Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu 3 sene öncesi malesef araç satıldı
    Konu 3 sene öncesinin ve araç satılmış olabilir ancak Baran'ın AY hala bıraktığı yerden devam ettirilmeye çalışılıyor.. Hem uzaklarda da değil araç..

mfk1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Him anlasildi kardes gule gule bin tekrardan

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Him anlasildi kardes gule gule bin tekrardan
    Çok sağ olasın abi.. Senin cengaveri de görmek istiyoruz yakın zamanda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sağ olasın abi.. Senin cengaveri de görmek istiyoruz yakın zamanda..
    inşallah kardeş bu hafta sonu bir ayar çekeçek özgün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamm kardeşimm,

öncellikle şu polemiğin devam etmesini istemediğimi sana tatlı dil ile belirtmek ister tatlı dil ile yaklaşımınından dolayıda teşekkür ederim.

bakınız ben burada sizin mesleğinize herhangi bir leke sürdümmü?

sizin firmayı bir kez bile andımmı?

sizin bir müşterinizi vs sundummu?

ah şu olmuş bu olmuş dedimmi?

bunun tam ama tam aksine dedimki bu arkadaşların mesleği rekabet ortamı yüzünden zorda ve rakiplerin deli gibi iddialarıyla baş edebilmek için kendileride yükseklere koşuyor.

bir arkadaşın yorumu üzerine ona katılarak elbetdeki tecrübe ile farklar olacaktır ve tabikide tecrübeli ellerde fark olacaktır dedim,varmı burda bir yanlışlık?

siz eğer 112hp stock güç üreten 105hp lik 1.6 tdi vag 153hp gibi bir değere çıkınca duman üretmiyor yada 140hp çok daha az dumanlı olduğu iddiası yanlış diyorsanız bende peki ozaman diyorum.

yine benzinliye göre dizel tuning çok daha sade ve basit değil diyorsanız yine pekala diyorum

ve rica ediyorum kapatalım herkes özgür siz müşterinin zorla diye talep ettiği kadar zorlamakta, müşteri talep etmekte özgür ben ilk yazdığımdada belirtmiştim şahsi fikrimdi ve kendi içimdede herzaman savunuyor olacağım , euro5 motorda sırf arkadan duman çıkmıyor diye motor duman üretmiyor anlamına gelmiyor..

kapatmayalım yahu neden tartışıuyoruz sana yalan sölüosun demedim ben sadece dedimki 3saaat boyunca uğraşınca cok iyi bir tune oluyor demek değildir diyorum
    dizel benzinliye göre cocukların oyuncağı olur minik trickleri tabiki var ama benzinliler kadar değil bütün benzinlileride çok iyi yaptığını idda edenler var

bakın ozaman size söyle anlatayım kıcından 1 ton duman gelmesi demek cok iyi olucak manasında olmuyor kesinlikle bu yanlış limitinde dumanla arkalar simsiyah olmadanda aynı güçler alınır kendimizi kandırmayım duman randuman sekli cahilce bence

ayrıca yüksek beygirlerden bahsetmiyorum benim Dynom TR deki EN düşük ölçen dynodur oyle bir niyetim olsa kesinlikle saçma sapan bir marka alırdım işin özü olarak size bişi demiyorum siz söylüyorsunuz bizde cevapliyoruz Usadekilerle karşılaştırdınız bizde cevapladık buyrun sorun cevaplayalım
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkan bende sorayım mı? nolacak benim halim ; )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkan bende sorayım mı? nolacak benim halim ; )
    kime soruon ?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapatmayalım yahu neden tartışıuyoruz sana yalan sölüosun demedim ben sadece dedimki 3saaat boyunca uğraşınca cok iyi bir tune oluyor demek değildir diyorum
    dizel benzinliye göre cocukların oyuncağı olur minik trickleri tabiki var ama benzinliler kadar değil bütün benzinlileride çok iyi yaptığını idda edenler var

bakın ozaman size söyle anlatayım kıcından 1 ton duman gelmesi demek cok iyi olucak manasında olmuyor kesinlikle bu yanlış limitinde dumanla arkalar simsiyah olmadanda aynı güçler alınır kendimizi kandırmayım duman randuman sekli cahilce bence

ayrıca yüksek beygirlerden bahsetmiyorum benim Dynom TR deki EN düşük ölçen dynodur oyle bir niyetim olsa kesinlikle saçma sapan bir marka alırdım işin özü olarak size bişi demiyorum siz söylüyorsunuz bizde cevapliyoruz Usadekilerle karşılaştırdınız bizde cevapladık buyrun sorun cevaplayalım

ben siz bana yalancı dediniz demedimki?

hocam sen gece gece okumuş yazmışsın ama o saatlerde yazdıklarımıda ters okumuşsun çünkü ben duman= iyi tüne yada daha fazla güç, duman sizin iyi tüne için şablonunuz olmalı, tüne 3 saat ise iyidir bunların hiçbirini yazmadım iyi okuyunuz derim.

1) 3 saat olayını ve linklerini size türkiye ile kanada arasındaki fiyat politikasını sunmak için yolladım, birinde firma Lamborghiniler tüne yapıyor Amerikadan tırla git gel 12000km yol yapılıyor bu firmadaki adama ve bu adam genelde 2 saatde çok detaylı ve çok iyi sonuçlar elde ederek 550tl fatura kesiyor birinde (sizden söz etmiyorum)
    arkadaşlar ufak bir atölyede hatta çoğu bayiisinde dyno aleti bile olmadan direk pcde hazır haritaları yüklüyor türkiye gibi yerde bundan fazlasını talep ediyor.

açıkçası bukadar detaylı yazmak istemezdim ama siz konuyu uzatmak isteyendiniz

2) duman=güç yada dumanla tune'nın iyi noktası yakalanır,duman şablonunuz olmalı diyende olmadı , eğer doğru okursanız denildiki duman= yanmamış mazot buna farklı bir cevabınız var ise masaya yatıralım.

duman eşittir kurum,yine yatıralım?

duman eşittir kurum eşşittir zamanla risk altında olan mekanik parçalar mevcut? eğer yok derseniz pekala der geçerim

3) konuyu kısa kesmek için hani laf dalaşı yapacağımıza belli başlı iddialar atıldı ortaya dilerseniz bunların takipini yapalım ve elde edilebilir kayıtlar sunalım?

arkadaşınız RACECHIP ile 25hp yerine 8hp elde ediliyor dedi, dizel araçta güç almak öyle bir ayarla olmaz dedi değiilmi?

racechip benim araç olan 1.5 dci 90 clio4 için standart box için 110hp vaad ediyor, sizin meslekdaşın hesabıyla bunun aslı 96hp fln çıkacak racechip kocaman bir yalan çıkacak değilmi?

o halde yaşadığım Adana ilinde bayiiniz var eee bayilik varsada sizde hazır harita değilde hakkıyla dediğiniz gibi custom yazılım yapıyorsanız anladığım kadarıyla bu bayiilerde dynoda vardır haliyle dyno olmadan fine tuning yada custom tuning pek mümkün değil.

ben ücretinizi vermeye,sizin ekipmanınıza çıkıp sizin elemanlarca bu araacı racehipim benim aracımda takılı vede gayet alt bir ayar olan podları 2-2 ayarında dyno ölçtürmeye hazırım.

belliki adam gibi birisiniz ben size ve dynoda değerleri aşağıda göstermeden sae corrected vs yapacağınıza eminim, bakalım bakalım arkadaşınız haklımı?
    görelim bu son derece ilkel 10usd bir rezistans ile güç artacakmı, 110hp ye yakın bir değer elde edilecekmi yoksa fos çıkıp 96hpmi çıkacak test edelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1) 3 saat olayını ve linklerini size türkiye ile kanada arasındaki fiyat politikasını sunmak için yolladım, birinde firma Lamborghiniler tüne yapıyor Amerikadan tırla git gel 12000km yol yapılıyor bu firmadaki adama ve bu adam genelde 2 saatde çok detaylı ve çok iyi sonuçlar elde ederek 550tl fatura kesiyor birinde (sizden söz etmiyorum)
    arkadaşlar ufak bir atölyede hatta çoğu bayiisinde dyno aleti bile olmadan direk pcde hazır haritaları yüklüyor türkiye gibi yerde bundan fazlasını talep ediyor.

açıkçası bukadar detaylı yazmak istemezdim ama siz konuyu uzatmak isteyendiniz
    yarbay abicim tekrar sölüyorum fiyat bu derlerse onlarda onu yaptırıyorsa hiçbirsey dieyemessin

2) duman=güç yada dumanla tune'nın iyi noktası yakalanır,duman şablonunuz olmalı diyende olmadı , eğer doğru okursanız denildiki duman= yanmamış mazot buna farklı bir cevabınız var ise masaya yatıralım.
    duman eşittir kurum,yine yatıralım?
    duman eşittir kurum eşşittir zamanla risk altında olan mekanik parçalar mevcut? eğer yok derseniz pekala der geçerim
    bakın Anlaşamıyoruz Smoke un da bir limiti var Afr si var cahil cüheyla gidi nekadar duman okadar randuman diip dayanrırsan mazotu evet hem kirlilik hhemde kurum hemde pislik

aksini idda ediyormusuunz Ediyorsanız ben bir makale hazırlamıştım zaten bunun için dumanla alakalı hızlıca bitirir yayınlarım ?

3) konuyu kısa kesmek için hani laf dalaşı yapacağımıza belli başlı iddialar atıldı ortaya dilerseniz bunların takipini yapalım ve elde edilebilir kayıtlar sunalım?
    arkadaşınız RACECHIP ile 25hp yerine 8hp elde ediliyor dedi, dizel araçta güç almak öyle bir ayarla olmaz dedi değiilmi?
    racechip benim araç olan 1.5 dci 90 clio4 için standart box için 110hp vaad ediyor, sizin meslekdaşın hesabıyla bunun aslı 96hp fln çıkacak racechip kocaman bir yalan çıkacak değilmi?

o halde yaşadığım Adana ilinde bayiiniz var eee bayilik varsada sizde hazır harita değilde hakkıyla dediğiniz gibi custom yazılım yapıyorsanız anladığım kadarıyla bu bayiilerde dynoda vardır haliyle dyno olmadan fine tuning yada custom tuning pek mümkün değil.

ben ücretinizi vermeye,sizin ekipmanınıza çıkıp sizin elemanlarca bu araacı racehipim benim aracımda takılı vede gayet alt bir ayar olan podları 2-2 ayarında dyno ölçtürmeye hazırım.

belliki adam gibi birisiniz ben size ve dynoda değerleri aşağıda göstermeden sae corrected vs yapacağınıza eminim, bakalım bakalım arkadaşınız haklımı?

görelim bu son derece ilkel 10usd bir rezistans ile güç artacakmı, 110hp ye yakın bir değer elde edilecekmi yoksa fos çıkıp 96hpmi çıkacak test edelim.

sizin arabanız için custom program derken isterseniz yaparım ama Clio 1.5Dci Standart daha önce Custom diye düşünürseniz evet ilk yaparken kendim yaptım inceledim zorladım dynonun üstünde ama suan belirli bir standart a oturttuğum için direk okuduğunda bayim size hazırladığım programı düzeltip koyacağım ha custom mı değilmi o size kalmış bunun özü olarak ilk yaparken kendim uğraşmışım baska istekler olmaz ise evet sizin sölediğiniz gibi standartlarda bir program yapıyorum ama kimin ahmet veli chris goerge un programı değil kendi programım onu anlatmaya çalışıyorum

2-3 bayimde dyno var isterseniz siz gelin buraya box inizi deneyelim stock deneyelim programlı deneyelim emin olun program ın egrsi herzaman ama her zaman boxdan iyi olur sizden ücrettalep etmiyorum sizde sölediğimi görün bana inanıcaksınız

ben daha söylediğim bii hiçbirbox ın program kafdar verimli olduğunu görmedim
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarbay abicim tekrar sölüyorum fiyat bu derlerse onlarda onu yaptırıyorsa hiçbirsey dieyemessin

bakın Anlaşamıyoruz Smoke un da bir limiti var Afr si var cahil cüheyla gidi nekadar duman okadar randuman diip dayanrırsan mazotu evet hem kirlilik hhemde kurum hemde pislik

aksini idda ediyormusuunz Ediyorsanız ben bir makale hazırlamıştım zaten bunun için dumanla alakalı hızlıca bitirir yayınlarım ?

sizin arabanız için custom program derken isterseniz yaparım ama Clio 1.5Dci Standart daha önce Custom diye düşünürseniz evet ilk yaparken kendim yaptım inceledim zorladım dynonun üstünde ama suan belirli bir standart a oturttuğum için direk okuduğunda bayim size hazırladığım programı düzeltip koyacağım ha custom mı değilmi o size kalmış bunun özü olarak ilk yaparken kendim uğraşmışım baska istekler olmaz ise evet sizin sölediğiniz gibi standartlarda bir program yapıyorum ama kimin ahmet veli chris goerge un programı değil kendi programım onu anlatmaya çalışıyorum

2-3 bayimde dyno var isterseniz siz gelin buraya box inizi deneyelim stock deneyelim programlı deneyelim emin olun program ın egrsi herzaman ama her zaman boxdan iyi olur sizden ücrettalep etmiyorum sizde sölediğimi görün bana inanıcaksınız

ben daha söylediğim bii hiçbirbox ın program kafdar verimli olduğunu görmedim

hocam bu senin arkadaşın ile 1-2 seninle 2 oldu benim söylediğimi saptırdığın ama

ben artık sana 3üncü defa söylüyorum artık halen anlamıyorsan bir şey demiyorum, duman= daha fazla güç demiyorum demedimde!

yine standart hiç bir yazılım custom değildir İngilizce adı üzerinde custom yani terzi usulü yazılım demek o araca tamamen özgü o aracın üzerindeki birçok extra takılan parça vs ve o aracın bulunduğu il,soluduğu hava,olduğu rakım, kullandığı mazot bile etken olan ona has yapılmış yazılımdır.

dynosuz ahmetin velinin attığı tarafınızca hazırlanmış yazılıma hazır yazılım denilir, bunu neden bu kadar küfür edilmişçesine savunulduğu anlamış değilim?

bu kötüde bir şey değil zaten, sonuçta özelliklede dizel olan yazılım için gelen araçların %90 aynı yani standart oem parçaları mevcut araçlar.

bu konu sadece işin ne denli basit olduğu için ortaya atılmıştıki bu göreceli kimse özelliklede bu işi yapan yoğurdum ekşi demeyeceği giib kolayda demez.

box konusuna gelince yine saçma sapan birşeyler savunmuşsun, rica ediyorum önce oku, neyi tartıştığımıza hakim ol yorum yapki anlamı olsun.

burada arkadaşınıza dizel araçta ne denli kolaylıkla güç alınabildiğini savunmuş ortayada örnek olarak racechip box gibi son derece basit bir rezistans ile bile güç alınabildiğini savunmuştum.

aynı meslekdaşınız olurmu öyle şey yahu racechip 25 vaad edip 8 verir o söylediğiniz kadar güçlü değil dedi bende size burada herkes huzurunda bunun doğru olmadığını ispat etmek isterim.

zaten sizden önce ben (eğer oturup doğru dürüst yazdığımı okursanız) racechip hemen hemen yazılımdan alınan gücün %70i kadarını verebiliyor demiştim geneleme olarak.

özetle hiçbir şekilde program,yazılım,tuning adına ne dersen boxtan verimli olmadığını iddia eden yok!

dediğim gibi rica ediyorum iddia etmediğim ama iddia ettiğimi beyan ettiğin kaçıncı cümlen oldu, lütfen zahmet olmazsa iyice bir oku ona göre devam etmek niyetindeysen edelim konuya.

Adana'da veya çevre illerinden her hangibirinde (hatay,antep,maraş,mersin,adana) aracımı götürüp racechip işe yarıyormu sonuç veriyormu yoksa arkadaşın dediği gibi aracım 96hpdemi kalacak tartmaya hazırım, gerçekçi olmak lazım sırf bunu kanıtlayacam diye kalkıp istanbulada gelemem artık siz güvendiğiniz yakın bir ile merkez sunun banaki adım atabileyim.

tekrar ediyorum sizin firmanıza tek bir laf bile etmemiştim ve sizi tanımıyorum,ekipmanızı bilmiyorum, ekibinizden kimseyi tanımam, açıkçası sizinle yaptırmış kimseyide ve aksinide iddia etmedim.

dolayısıyla sizin gerçekte neyi savunduğunuzuda anlamış değilim, çok basit bir şey soracam 1.6 tdi 105lik için siz ve piyasa genelde 150hp civarı bir değer sunuyorsunuz değilmi?

peki superchips ne sunuyor aynı araca? 148hp yani neredeyse birebir değilmi?

buyrun linki: http://www.superchips.co.uk/curves/16TDI105PS.pdf

yani o halde bu işin öncüsü sayılabilecek ve 25 senedir yapan bir firma olan superchips sizinle paralel bir değer elde ediyor değilmi?

peki o halde nolduda , ne sebepten dolayı 1.5 dci 90lık için türkiyede ve birkaç ülkedeki hazır yazılım sunan firmalar 120-125hp sunarken superchips 108hp sunuyor?

malmı bu arkadaşlar size kaptırıyor bu işi, yada tecrübesimi yok? :http://www.superchips.co.uk/curves/1...90PS%20EU5.pdf

onu geçtim birebir aynı motorlar olan 1.5 dci 86lık için superchips 106hp-240tq iddia ediyor yani iddiası paralel ve uyumlu, buyrun : http://www.superchips.co.uk/search?m...6&variant=1991

pekala o halde bizim buradaki arkadaşlar naptıda kendi sitelerinde bile 1.5dci 85-86lık meganelar için 105-110hp üretirken ki buda piyasaya göre normal (tabi Euro 4 ya fazlasında egsoztan duman çıkacak) 1.5 dci 90lık Euro 5 için 125hp vaad edebiliyor? nedir yani teknik açıklaması bunun biraz aydınlatabilirseniz süper olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse OZ kardeşim,

sen cevab yazmadan ben şunu dile getireyim bu polemiği devam ettirmek pek hoşuma gitmiyor, ben senin mesleğine saygı duyuyorum, bunca senedirde bu işi yapıp terazida ciddi bir oranda olumsuzdan çok olumlu yorumlar olmasındanda belli olarak düzgün iş yaptığına hiç şüphem yok.

açıkçası gereksiz zıtlaşma ile bir yere varılmayacak, ben benim bildiğimi biliyorum sende senin bildiğini ve açıkçası ters düşülen yerler muhakkak olacak sonuçta paylaşım platformu burası.

keşke arkadaşınız ve siz beni akraba evliliği cahil bir köylü gibi aktarmasaydınız, size şunuda belirteyim bu konu nereden başlıyor biliyormusunuz? ve şu an aralarından kimler okuyor biliyormusunuz?

bize Volvo servisimize bu forum üzerinden benimle irtibata geçip kendisi Çukurova üniversitesinde prof olan bir caddy 1.6 tdi sahibi arkadaşımızın dpf dolması şikayeti ile başlıyor.

arkadaşımız benim yönlendirmem üzerine emin ustaya gidiyor önceki sahibi araca yazılım yaptırmış tabi gücü değeri ve kimin yaptığı belirsiz ama sonuç şu Emin ustamız
    tam 3günün bu araçta bağlanan kurumdan kurtarmaya çalıştı bu aracı adeta ölüm gibi sarmıştı,dpf çözücü sıkmak bir yana özel bir çözelti dahi 3üncü uygulamadan sonra ancak fayda etti.

yani diyeceğim siz performans,güç,yazılım tarafını ve bunun nasıl yapıldığını savunurken ben mekanik,ömür ve servis tarafını ve daha az ego ile soft yazılımın daha sağlıklı olacağını savunuyordum.

sadece rica ediyorum uzatmadan kapatalım çünkü dediğim gibi işin içine kişisel benzetmeler, iğnelemeler cahil mahil rahatsız oldum tadındayken kapatalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yeniden söylüyorım seninle aynı fikirde değilim demedim anlamıyorsun abi ben yargılı konuşmuyorum diyorumki hepsi 1 olmaz tutumaz senle aynı fikrideyim zaten askini idda etmiyorum

sen beyinlerin nasıl çalıştığını biliyor musun _ beyinler salakmı sence? barometerları içinde Mafları airtempleri içine nasıl neden koyuyorlar haberin varmı abi senin Madem meslektaşız bana bunun anlatırsan sewinirim senin söylediğin seyler Standalıona beyinler standartdışı beyinlerde olur

Bx hiçbir zaman söylediğin vermez s.chipte hiçbir zaman söylediği beygiri vermez kanıtlarım diyorum amerikadaki ucan amacaları karıştırmayalım bunun sonu çok sayfa sayfa dökülür 1200 beygirler 9 saniye yapan araclar buda 900 1000 beygirlerler yapıyorlar onları neyse dewam edleriz o konuişmaya elimde imkanmda var birçok yerede gittim sertifikamda var cidddi markalardan extrada yalan makinamda var buyrun gelin görelim diyorum yok gelemem edemem ben teklifimi yaptım buyrun dedim gelmekte istemeyen sizssiniz ben değilim 20 sene önce onno usta vardı şimdi kim duyuyor adını ? bilen gören ? onun için bazı seyler değişiyor bazı jenerasyonlar ilerliyor ben size öyle böle yapıyorsunuz demedim sizinle aynı fikirdeyim duman konusunda dedim aksini iddia ediyorsanız size makaleyi yayınlarım dedim

anladınızmı evet Ego ile yapılması doğru deil bende bunu sawunuyorum ama 150 beygirlik bir araba stage 1 yazılım felan deil zaten bunu sawunuyorum bende :=) sen yanlış anlıon beniiiiii
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kime soruon ?
    Sana sordum cevabimi aldim baskan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yeniden söylüyorım seninle aynı fikirde değilim demedim anlamıyorsun abi ben yargılı konuşmuyorum diyorumki hepsi 1 olmaz tutumaz senle aynı fikrideyim zaten askini idda etmiyorum

sen beyinlerin nasıl çalıştığını biliyor musun _ beyinler salakmı sence? barometerları içinde Mafları airtempleri içine nasıl neden koyuyorlar haberin varmı abi senin Madem meslektaşız bana bunun anlatırsan sewinirim senin söylediğin seyler Standalıona beyinler standartdışı beyinlerde olur

Bx hiçbir zaman söylediğin vermez s.chipte hiçbir zaman söylediği beygiri vermez kanıtlarım diyorum amerikadaki ucan amacaları karıştırmayalım bunun sonu çok sayfa sayfa dökülür 1200 beygirler 9 saniye yapan araclar buda 900 1000 beygirlerler yapıyorlar onları neyse dewam edleriz o konuişmaya elimde imkanmda var birçok yerede gittim sertifikamda var cidddi markalardan extrada yalan makinamda var buyrun gelin görelim diyorum yok gelemem edemem ben teklifimi yaptım buyrun dedim gelmekte istemeyen sizssiniz ben değilim 20 sene önce onno usta vardı şimdi kim duyuyor adını ? bilen gören ? onun için bazı seyler değişiyor bazı jenerasyonlar ilerliyor ben size öyle böle yapıyorsunuz demedim sizinle aynı fikirdeyim duman konusunda dedim aksini iddia ediyorsanız size makaleyi yayınlarım dedim

anladınızmı evet Ego ile yapılması doğru deil bende bunu sawunuyorum ama 150 beygirlik bir araba stage 1 yazılım felan deil zaten bunu sawunuyorum bende :=) sen yanlış anlıon beniiiiii

konuyu kapatalım be kardeşim yahu , farklı konulardan dolayı yaklaşımını şimdiye kadar okumayı sevdiğim bir arkadaşımızsın birbirimizi kırmayalım yeter yoksa hemfikir olmasakta olur dediğim yeterki birbirimizi kırmalayım yeterki.

Adanaya bayiine ziyareti vs yapıyorsan seve seve yemek eşliğinde masa başındada zevkle muhabek etmek tartışmak isterim bir gün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)