fotosunu cektim, aksama atacagim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
hortum elde yokmus, siparis ettik.
Men plan God laughs...
araci kullandim duzeldi. Yirtik hortuma cam bandi ve kelepce ile destek verdik su anda bir sikinti yok ancak aracin her yeri ellendigi ve her sensor kontrol edildigi icin sanki benim arac degilmis gibi geliyor. Alisiriz zamanla.![]()
Men plan God laughs...
İşte Allahsız boru:
![]()
Men plan God laughs...
Servisten de memnun kaldım, son anda doğuş'un merkezden müdahale etmesinden de.
Ancak baştan beri hortum diyorduk da bu hortum hakikatten görülmeyen bir yerde.... Servistekilerde haklı...
Yardımcı olan fikir beyan eden bütün arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler
En azından internette google da aratan polocular karşılaşabilecekleri bir sorunun nasıl çözüleceğini öğrenmiş oldular. Buna benzer bir sorun için vatandaşın teki konu açmış ancak sonucunu yazmadığı için bana hiçbir faydası olmadı.
Dolayısı ile bu konunun bizden sonrakilere faydası olur inşallah...
Men plan God laughs...
Kusura bakmayın da servistekilere de Doğuş'a da hak verecek hiçbir nokta göremiyorum. Hiç yazmadıysam 3-4 mesajda yazdım hortum diye. Tüm cevaplarımda "hortumda bir sorun yoksa şuraya bakılsın" diye... Ve size de "hortumlar kontrol edildi, kaçak yok" denildi. Bana motordaki tüm hortumları kontrol etmeyecek ki. Arıza kodu zaten basınç hattında yani turbo-IC-kelebek arası bir yerde basınç kaybının olduğunu söylüyor. Bakacakları 2-3 tane hortum vardı. Takip edecekleri tek yol vardı yani.
Kaldı ki ben VW'ci değilim. Ama hiç karşılaşmadıysam en az 10 tane VW grubu TDI motorda bu arıza koduyla ve sonucunda yırtık hortumla karşılaştım. Adamlar yetkili servis. Bi zahmet onlar da markasının kocaman amblemini kapılarına asarken sattıkları, yetkili servis hizmeti sundukları markada en az benim kadar tecrübe edinsinler artık. Kimbilir kaç tane turboyu bu şekilde değiştirdiler. Hadi sizinkisi garantidendi. Ya garantisi biten sıradan müşteriler ne yapsın? Yetkili servisler para babası yatırımcıların iyi para getiriyor diye açıp içine tecrübesiz teknisyenleri doldurup asgari ücrete çalıştırdıkları yerler olmasın.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
bendede var aynı sıkıntı.bir türlü bulunamadı.
o.b.k dostum doğru söylüyorsun ancak benim memnuniyetim sorunun çözülmesi ile alakalı değildi. Servisteki çalışanların çok kalabalık olmasına rağmen aracımı içeri almaları, öncelik vermeleri, efendi hal, tavır ve hareketleri idi. Ayrıca saat 15:30 gibi sorunu doğuşa bildirip doğusun 17:00 civarında servise dönerek "kendilerince" doğru teşhisi ( biz daha önce söyledik) yapmaları idi. Kısacası iyi niyetten memnunum.
Bu servis aynı sorun ile hiç karşılamamış. Ankara, İstanbul olsa eminim ki hemen teşhis konulurdu. Ancak Anadolu'nun farklı bir bölgesindeyiz. Parça stoğu, tecrübe bizim oralarda daha fazla. Bu tip bir arızayı artık benim oradaki usta tecrübe etti bundan sonra başkası daha rahat olur ayrıca internet kullanıyorsa sorunun nasıl çözüldüğünü buradan öğrendir.
100/100 haklısın... Hiç bir şey eklememe gerek yok.![]()
Men plan God laughs...
Kemal yeni gördüm mesajı, valla neden çatladığına hatta yarıldığına dair bir konuşma geçmedi yalnız resimde görülen yarık dışında enlemesine de yarık var. Bence üretim hatası...
Ayrıca o değişimi yaptıktan sonra araçın performansı hissedilir bir biçimde arttı. Yani eski toplamamalar felan gitti. Tahmin ediyorum epey önce yarılmaya başlamış en son bu olay ile de ömrü dolmuş. Çünkü epey bir fark var peformansta şu an 1.6 TDI kullanıyor gibiyim....
Ben zaten alternatif olarak 4 kat silikon hortumları araştırmaya başladım. Bu hortum yanlış hatırlamıyorsam 100 tl'nin üzerinde bir fiyata sahip.
Men plan God laughs...
Dur parça numarasını da vereyim lazım olur belki
6R0145828D
Men plan God laughs...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)