User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: corsa sport yapılacaklar

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsalarda nasıl debriyaj sıkıntısı var ? benim aracımı 75 binde sattım ,bi kere debriyaj değişmedi ve bir 75 bin daha giderdi
    zaten bir debriyajin normalde 80k km gitmesi gerekir. fakat yazilimdan sonra kacirmasi normal. insanlar bosuna stage 2 stage 3 debriyaz satin almiyorlar. daha fazla gucu aktarmak icin daha farkli bir debriyaj gerekiyor. on gogus kaplama yaptirabilirsin yapanlar var bizim arkadasimizin mazda aracinda on gogus kapli piano black fazla parmak izinden baska sikintimiz yok. fakat corsalarda teyp on cercevesini sokmek zor ondan kapliyip takmakda zor. bob corsadaki gibi opelden ya da cikmacidan piano black gogus alip takabilirsin ya da boyatabilirsin. opc bodykit ve yaydan sonra jantlarin kucuk gozuktugunu goruceksin ben degismesi taraftariyim coil olayida soyle. hr yay 500 tl coilover 1000 tl once yay sonra coil yaparsan cebinden 1500 tl cikicak biraz bekliyip direk coil yaparsan 1000 tl cikicak freeflow egzos belki sorun cikarabilir. corsalarin egzos sistemi tek parca kes kaynat yaptirirsan arabayi satarken zorlanabilirsin. motorora downpipe ve yazilim yeter dusuncesindeyim. 115, 120 beygirlerde altdevirleri kullanilabilir hale getirerek cok zevk veren bir arack olur. yanliz haberin olsun ekonomin dusucektir. yazilimdan once 1 depoyla 800km yazilimdan sonra 1 depoyla 550 km zor yapan arkadaslarim var
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkay o adamları çok iyi bilirim ben hepsi aynı nerdeyse

nu arada arabanı güle güle kullan inanılmaz hoş duruyo içiyle dışıyla

walla benimde bulmam lazım işte yada boyatmam aslında kaplatmak çok zahmetsiz ama atar demiştin işte kesinlikle piano black ama direksiyon felan benim daha hatasız deforme olursa o zaman bende girişirim
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bir debriyajin normalde 80k km gitmesi gerekir. fakat yazilimdan sonra kacirmasi normal. insanlar bosuna stage 2 stage 3 debriyaz satin almiyorlar. daha fazla gucu aktarmak icin daha farkli bir debriyaj gerekiyor. on gogus kaplama yaptirabilirsin yapanlar var bizim arkadasimizin mazda aracinda on gogus kapli piano black fazla parmak izinden baska sikintimiz yok. fakat corsalarda teyp on cercevesini sokmek zor ondan kapliyip takmakda zor. bob corsadaki gibi opelden ya da cikmacidan piano black gogus alip takabilirsin ya da boyatabilirsin. opc bodykit ve yaydan sonra jantlarin kucuk gozuktugunu goruceksin ben degismesi taraftariyim coil olayida soyle. hr yay 500 tl coilover 1000 tl once yay sonra coil yaparsan cebinden 1500 tl cikicak biraz bekliyip direk coil yaparsan 1000 tl cikicak freeflow egzos belki sorun cikarabilir. corsalarin egzos sistemi tek parca kes kaynat yaptirirsan arabayi satarken zorlanabilirsin. motorora downpipe ve yazilim yeter dusuncesindeyim. 115, 120 beygirlerde altdevirleri kullanilabilir hale getirerek cok zevk veren bir arack olur. yanliz haberin olsun ekonomin dusucektir. yazilimdan once 1 depoyla 800km yazilimdan sonra 1 depoyla 550 km zor yapan arkadaslarim var
    ilk başta dediğine ben tamam'ım orda bi sıkıntı yok ama corsa d için böyle bişeye şaşırdım , çevremizde vardı yazılımlı araç ve sadece 1 tanesi debriyaj değiştirdi , oda km'si gelmişti ne bilim doğrudur benim çevremde hiç sıkıntı çeken olmadı ama..

yazılımdan sonra yakıt konusuna hiç katılmıyorum , o tamamen kullanım tarzına bağlı yazılımla ekonomi yapan , yazılımsızdan az yakıyor tabi basarsan daha fazla yakman normal
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle bu açıklama için çok teşekkür ederim

benim için ekonomi ilk sırada yazılım işide tereddüt etti çünkü çok ciddi bi fark olmuş inanılmaz derecede egzost da sıkıntılı olabilir dediğiniz gibi belki ara boru olabilir yada son susturucu iptali dumana alışmıştık coil almayı pek düşünmüyorum aslında sadece yay onuda ikinci el almak mümkün olucak sanırım o zamanda jant küçük gelicek çok iyi biliyorum ama ebat büyütüp asla rahatımdan ödün veremem belki gun metale boyanabilir güzel olur kanısındayım göğüs içinde ilk önce bi bu işi yapanlarla konuşucam yok olmaz derlerse komple boyatırım servisi aradım bu iş için komple göğüs almam gerek dediler o kadar paraya yazık olur mercek far istedim afl dönüşe duyarlı 22.000bin tl fiyat verdiler gerçekten çok ilginç iyi bi araştırmam gerekiyo sanırım her arabada yazılım aynı olmuyo demekki bakalım daha ne öğrenicem

Arda K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsalarda ön konsol çok rahat kaplanıyor teyp çerçevesini sağ ve solda olmak üzere 2 tane vida tutuyor rahatca çıkartıp kaplanabilir corsalarda hastalık yazılım yapıldığı gibi araba yüksek devirlerde debriyaj kaçırıyor ben 5bindeyken yaptırdım kaçırdı yazılım sonrası yakıtıda basmazsan yakmaz basarsan her araba gibi corsada yakıcaktır

buda consolun kaplanmış hali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla çok büyük fikir verdi çok teşekkür ederim bende kaplamaya veririm bu hafta içi aracı o zaman nasip olursa peki havalandırma çevreleridemi kaplama sarı olanlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön göğüs kaplama için konuştum komple göğüs ve dreksiyon kenarları için pazartesi günü uygun olursam bırakıcam arabayı

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön göğüs kaplama için konuştum komple göğüs ve dreksiyon kenarları için pazartesi günü uygun olursam bırakıcam arabayı
    Ne kadara yapıyorlar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sadece göğüse yakın bi arkadaş sayesinde 50 tl dediler ama ben dış kısımda ön panjurun orayıda kaplatıcam bide dreksiyon fazla olucağını sanmıyorum ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarılar kaplama direksiyondakileri sökerken dikkat edin takması çok zor direksiyon göbeğini sökmek gerekebilir

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarılar kaplama direksiyondakileri sökerken dikkat edin takması çok zor direksiyon göbeğini sökmek gerekebilir
    aynen öyle parmak kadar bile kablosu yok.
    ben takana kadar arabada duş yapmış gibi terledim ama takamadım
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle parmak kadar bile kablosu yok.
    ben takana kadar arabada duş yapmış gibi terledim ama takamadım
    aynı teri bende döktüm soluğu serviste aldım hallettiler

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı teri bende döktüm soluğu serviste aldım hallettiler
    serviste göbeği sökmeden mi hallettiler çok kısa çünkü kablolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serviste göbeği sökmeden mi hallettiler çok kısa çünkü kablolar
    evet kablolar çok kısa göbeği söktüler malesef ama bi arkadaşım kendi arabasında sökmeden halletmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way anasını ben aradığımda daha önce 3 tane felan yaptık dediler biliyolardır ama genede uyarırım havalandırma çevresini ben ne renk yapsam acaba mavi istiyorum ama maviyle uyumlu hiç bi yeri yok bende kırmızı yaparım sanırım onun içinde bi öneri verseniz

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bencede kırmızı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende değiştirmeyi düşünüyorum sarılardan sıkıldım bütün havalandırmaları beyaza yapasım varda üşeniyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bencede kırmızı
    kırmızı çok yakışmış hakketen resim için teşekkür ederim

karar vermeme yardımcı oldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)