ehliyeti alalı 8 yıl oldu hep sedan araba istemiştim aksine hep HB araba denk geldi ben sedancıyım içimde o yatıyocruze şekil itibariye yapılmaya müsait bi araç zaten fotoğrafı bekliyorum
![]()
ehliyeti alalı 8 yıl oldu hep sedan araba istemiştim aksine hep HB araba denk geldi ben sedancıyım içimde o yatıyocruze şekil itibariye yapılmaya müsait bi araç zaten fotoğrafı bekliyorum
![]()
araç bugün 60 km oldu ortalamada 6.3 beklediğimden az yakıyo sanırım![]()
performansı nasıl?![]()
şimdiden kıyamadım aslında ama bi ara E60 520d yle ufak bi gazladık 15 20 saniye bastım kafa kafaya yürüyoduk![]()
demek ki iyi bir yazılımla cruze, 184 lük stok 320d'leri rahat geçer...
184 lükleri çok övüyorlar hiç kullanmadım binmedim yoldada görmedim ama buna dayanarak bunu söylemek mümkün tabiki...
arabanın koltukları nasıl? fotolardan biraz basit gibi görünüyor ama...
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız.
184lük makine hiçte 184 gibi gitmiyor haberiniz olsun.Biraz daha atarlı yürüyor.
Fiyatına göre mantıklı bir araba. 2.0 dizel çok güzel götürüyor Cruze'u ancak mutlaka ve mutlaka manuel alınmalı otomatik çok kötü ve araı bitiriyor.
Manuel 2.0 dizel ve yazılımla sınıfının en çevik aracı oluyorEli ayağıda gayet düzgün.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
yazılım yapınca görücez ama stock kende gerçekten çok keyifli... yazılımlı halini merak etmiyorda değilim![]()
Tek sorun vergisi, yıllık vergi yıllık yaptığınız bütün ekonomiyi mahfediyor malesef.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
haklısın ama her güzelin bir kusuru vardır misali katlancaz...
2011 A6 2.0 tdi ile denedik araç su anda 300 km de düz yolda 2 boy açtım full stock![]()
cruze cular nereye kayboldu yine arkadaş bir tek benmi varım burda ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)