opel chevrolet yetkili servisi çalışanı olarak diyebilirimki bire bir aynı.. hatta bazı parçaların referansları bile ortak...
bencede çok mantıklı seçenek...
opel chevrolet yetkili servisi çalışanı olarak diyebilirimki bire bir aynı.. hatta bazı parçaların referansları bile ortak...
bencede çok mantıklı seçenek...
Bugün bir arkadaşımın DS3 yle denedik 1.6 thp 156lık olanlardan. Specler büyük turboyazılım dp free flow filtre . 60 civarinda bastik yaklasik 6-7 boy arasi acip 210 gibi fark sabit kaldi 100de bastik 5 boy civari acip 210 civarinda fark sabit kaldi 180de bastik yaklasik 2 boy acilip yine fark sabit kaldi. o kiloya ve yapilanlara gore sonuc bence cok guzel.
Cruze benim arabamdı. bu videoda o geceden
bravo 2 kişi
Kubilay beyin dediğine göre
araç 200bg 440 nm
cruze u kendi dinamomda ölçtüm.
161,5 bg
356,7 nm
cruze boş 1600
Arada 80 nm 39 bg lik bi fark yok. Hacimle ilgili olabilir. Kopup gitmiyor. Ben daha fazla fark beklerdim.bravo 2 kişi olmasın rağmen cruze çok ağır.
Şimdi soft yazılımlı otomatik bi cruze cruzum var. 178bg 390 nm
dp düşünüyorum bende ne kadar değiştiriyor ar
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Slm bu hafta hava güzel olursa RC lemans stage 3 ve stok polo cthla deneyebiliriz. P.m atiyorum
doğuştan araba manyağı
Bence cruze un kötü yanları ;
Arka koltukların çok sert olması ve rahatsız olması.
170 gibi sag aynadan ruzgar sesi gelmesi (b3nim bindiğim araçta boyleydi)
Konsolda cakmakligin ortada ve üstü su şişesi kapağıyla kapatılmış gibi durması.
Ve bence ağırlığıda kotu bir yanı, özellikle frenlemede bunu belli ediyor. Bide yakiti s. Içi 7 litre civarında geziyor. (köprü trafiği vs tam şehir içi yani )
otomatik kapanan aynalardan sağdaki daha geç kapanıyor.
ama gel gelelim
163 hp
astra ve insignia ile bolca ortak parcasi olan
Max 3 yaşında
Tok ( şimdi allah için kapı kapanışı iç detaylar vs oldukça tok)
Ve başarılı bi araç yukarda saydığım özellikler sizin için dert değilse vergisinde sorun yoksa sizin için gayet alınabilir bir araç.
imprezadan da geliyor ayna sesi 180 gibi basliyor deneyenler 280 de sesin kesildigini soyluyor ben o kadar cikamadim...)
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Cevap verdm pm ebende linea yla denemistm gazihanin yaptigi ondada sonuc byaklasik 6 7 boy onde gidiyodm arac 198 hp mis oyle soylemislerde
![]()
Benim bahsettigim aracın sağ kapısı değişimdi. Kazası vardı ufak bi. Belki takılan ayna yan sanayi vs bi sorunu vardir sadece sağ aynadan ses geliyordu çünkü.
Yinede o fiyatlara o yaşta o km de o sınıf bir araç bulunmaz. Binicilik olacaksınız alınır.
Bende oyle asiri bi ses yok 200den sonra biraz oluyo evet ama o da bence normal stabil 200 km hizla gidilmeyecegine gore sorun yok...
Motor İnsignia'dan farklı. İkisi de GM motoru olduğu için mutlaka ortak kullanılan parçalar vardır fakat birisi VCDI diğer CDTI olarak geçmekte.
VCDI---- GM Family Z engine - Wikipedia, the free encyclopedia
CDTI---- JTD engine - Wikipedia, the free encyclopedia
İç kalite olarak elbette bir golf kadar kaliteli değil. Ortalama bir C sınıfı konforunda.
Yol kaynaklı trim sesi pek tok ama saklama gözlerine koyduğunuz cisimlerden dolayı ses yapabiliyor.
100km/h'den sonra hissedilir derecede rüzgar sesi alıyor.
Tam bir yıl 20 bin kilometredir kullanıyorum. Arabanın limitlerini zorladığım da oldu ama şimdilik Allah'a şükür bir problem yaşamadım.
Bu arada izmirli yazılım ve dp sonrası tüketim nasıl? DPF iptali de yaptırdın mı?
Rica etsem özelden maliyeti ve yaptırdığın yer paylaşır mısın?
iyi araba olabilir doğrudur ancak eksilerini düşündünüz mü?
Hadi şimdi 35 neyse verdiniz aldınız. Vergisi 2300 tl yıllık. 2015 de araba size geldi 37 ye. Arabanın artık Türkiye satışı yok. Web sitesinde git Opel al kardeşim diyor. 10 sene sana Opel servis ve yedek parça verecek diyor. Hadi ona da eyvallah. Eee 4 sene kullandın arabanın artık mesanesi okunmayacak. Öyle bir araba yok ortada. Opel elinde parça kalmadığı için size özel yurtdışından parça tedarik edecek eskisi gibi yüklü sipariş vermeyeceği için ya bekleyeceksin paşa paşa verdiği siparişin sevkiyatı yapılana kadar 1 ay 2 ay ya da diyecek ki bu parçayı şu kadar günde tek getiririm ama sana maliyeti normalde x ise bunun için x+1/2x olur diyecek. Yok abi ben dayanamıyorum bu arabayı satacam ben çıldıracam diyeceksin ee kaç para olacak o zaman. 35 mi edecek. En fazla etsin etsin 25 ahanda o kadar. 2012 de 0 ı 65000 lira ile satılan arabayı 2 sene sonra 35000 e aldın çünkü. Hangi araba 2 senede yarısı kadar değer kaybediyor şu piyasada. Yani alacak kişi bunu göze alsın. Yok ben ne olursa olsun ömürlük kullanıcam diyosa alsın tekniği sundukları fena değil.
IN BOOST WE TRUST
Yıllık vergisi 2300 değil. Geçen sene 1050 lira civarı ödedim. Bu sene tahminen biraz daha üstü olacak ama 2300 olmayacak.
Chevrolet'in sitesinde git Opel al demesi GM'nin saçmalaması. Adamlar Opel'i canlandırmak için Chevrolet'i Avrupa'da öldürmeyi bile göe aldılar. Ama bu durum Chevrolet'in kötü olmasından değil az önce belirttiğim gibi GM'nin Opel'i diriltme çabasındandır.
Şu anda üretimi olmayan Saab, Rover gibi araçların bile yedek parçaları hızlı şekilde temin edilirken ezbere konuşup "yedek parça bulamazsın" demek abesle iştigal. Hele de internetten her şeyi bulabildiğimiz bu devirde. Vaktiniz varsa proje arabları bölümünde insanların hangi "custom" parçaları nereden getirdiklerini bir inceleyin. Ondan sonra tüm dünyada yüzbinlerce satan hala ABD ve Rusya'da en çok satan araçlarından biri olan, Opel ile bir çok ortak parça kullanan Chevrolet'te yedek parça sıkıntısı yaşanır diyebilecek misiniz?
Aracın değer kaybetmesi tamamen Türkiye piyasası ile ilgili. Her açından üstün olduğu 2005 2006 model yüksek kilometreli bomboş Civic ya da Corolla ile benzer fiyat taşıması onlarla aynı kalitede olduğunu göstermez. Halkımızın tercihlerini gösterir.
Haa bu duruma seviniyorum aslında. 163 beygirlik ESP'li sınıfının en güvenli otomobilini piyasaya göre bedavaya alıyoruz.
Keşke ezbere, sağdan soldan duyduklarınızla konuşmak yerine kullanıcı yorumlarını dikkate alsanız.
Proje arabaları 2 günde bitirilen arabalar değil yatarak zaman harcanarak yapılan arabalar. Yani gündelik kullanılan arabalar değil. Bahsettiğimiz araba gündelik kullanılacak yani insanların ihtiyaçlarını görmesi için kullanılan, araç yani amaç değil. Haa sen diyorsan ki kardeşim ben bir parça için 1 hafta beklerim o zaman ok beklersin. Ama ben Volvoda olmayan sinyal ve Audide olmayan soğuk çalıştırma motoru için Volvoda 2 hafta Audi de 1 hafta beklediğimi biliyorum. Onu ne yapıcaz?
Haa dersen ki ben proje yapıcam o zaman gidersin tarihi impalanın bile parçasını bulursun.
Ayrıca ben yazımın hiç bir yerinde araba için kötü vs yazmadım. Onu da dikkate al. Konjüktürden bahsettim. Yani insanların bakış açısından . MTV fiyatına gelince de devletin sitesinde 2 lt 3 yaşındaki arabanın vergisi yazdığım gibi görünüyor. Kasko bedelinin %5 lik diliminin altına ne zaman düştü 2 senelik araba.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)