iyi emek harcamissin hakan, guzel aksamdi![]()
Yakın olsanız tam arabınızın dişine göre aracım var (318d büyük turbo ecufast yazılım dpf iptal) denemek isterdim .Maşallah bu arada. Allah kaza bela vermesin
Evet beyler has cruze cu geldişuan hb 2.0 d otomatik kullanıyorum. bundan önce. Hb manuel dizel kullandım. ondan önce sedan dizel manuel. hb dizel otomatik, öncesinde kısa süreli sedan manuel dizel kullandım. daha öncesindede 3 adet benzinli otomatik curze kullandım. ne merak ediyorsanız cvp verebilirim. istanbul and yakasında denemek isteyen olursa yazsın. Araç şuan soft bi yazılımda 177bg 390 nm. kendi dinamomda ölçtüm. egr dpf iptali düşünüyorum yaptıran arkadaşlar verimliliği ve tüketimi konusunda bilgi verirse memnun olurum. birde nekadar tork arttırıyor dp mrk ediyorum. Çünkü şanzıman 425 tork kaldırıyor bozmak istemem...
www.ekaroto.com
Orcunkar ben gelemesemde yerimi doldurcam bi arkadas varmis
İfe hosgeldin nerelerdeydin sen 1 denedir yazmiyor kimse dogru duzgunbende dpf iptali var kutu ici filtreyle beraber inanilmaz bir canlilik veriyor arabaya sadece yazilimla arasinda daglar degil okyanuslar var desem yeridir. Sesi de bonus oluyor
yakit tuketimi su an 5.5 - 6 arasi senin sabrinla esdeger tabi bastiginda hic zorlanmadan 8leri goruyor
![]()
Dp olmadan olurmu yaw dimisaka bi yana buyuk turbonun artisi cok fazla o yuzden dp ve filtrede olunca cok ciddi yuruyor araba ;D
Merak ettiğim sanzımanı bozmamak aslında 450nm ye fala dayansaydı bu hafta dp ve egr dpf iptaldi. Ama şimdi korkuyorum tork çok artarsa sıkıntı...
Deneme içinde tel verim. Ekleyin whats app tan konuşalım. 0505 719 80 70
Buralardaki yokki boyle hevesli arkadaslar istanbula getirceksiniz beni![]()
200 300 km olsa gelicemde 600 km az degil insallah firsatm olurda gelirimyanliz video isterim ona gore
![]()
120d nin videosu varmi hic ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)