Turgay abi yay mı var araçta? Abi denicezde dedim ya orçunda problem var halletsin haberleşcez ***** havalar soğuk kuru bi zamanda deneriz inş.
Turgay abi yay mı var araçta? Abi denicezde dedim ya orçunda problem var halletsin haberleşcez ***** havalar soğuk kuru bi zamanda deneriz inş.
Turgay abi sen karistiriyosun yine biseylerde bi ara sorgulicam seni
Valla kardes deneyin artk su orcunla merak ediyorum videolari gorelm bi yaw![]()
İşten güçten giremedim bir süre dostlar girsemde konuları okuma fırsatım olmadıİfe yle konuştuk zaten bir süredir yakıt sisteminde sıkıntı vardı aracın en son yolda bıraktı servise bıraktım rail basınç sensörü bekliyorum az bi işi kaldı.. Kar kıayamet geçsin zaten yanındayım İfe'nin.
İzmirli dostum aracı esenyurta verdiysen kesin karşılasşırız o arkadaşla.
Orcun kardes en kisa zamanda videolari bekliyorum haberin olaunsu 120d si olsan arkadaslada iletisime gecin mutlaka
Arac beylikduzunde erdal diye ögretmen bi arkadasa verdm mutlaka görüsün araci incelersiniz hatta onuda cagirin katilsin size cok daha neseli olur![]()
Eibach 3,5 Var + jantlarda 2 kutu siyah plasti dip.Dizel araç olduğu için benzinlilere göre daha fazla çöküyor.
Sen sorgulamadan anlatiyim o zaman
Mustafa Ege Tuning (Remap By Dr Oz) de Dp İptal edilip yeniden programlandı arkasından 3.Sanayi Egzozcu Okan Baycu Düz boru hazırlayıp monte etti.Mustafa ve OKan a temiz çalıştıkları ve 0 arıza ışığı için teşekkür ederim.
![]()
Turgay abi yine ses etmeden yapmissin bende diyorm sessiz sedasiz neler yapti
O 120d Alp in arabasıysa çok hızlı beni rahat geçer, Erdal abinin arabasıyla denemek lazım. Ben şanzımanımdan korkuyorum. Yoksa eksozcum Fidex performans egsoz ahmet ustamdan randevu bile almıştım DP için. Sonrada Mehmet abi(megachips) yazacaktı tekrar.Eğer araç daha hızlı olmayacaksa Aracı değiştirebilirim.
Ben denemek isterim. 1.6 polomla![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Benim eski aracin specleri hard yazilim dp duz boru k&n kutu ici ama soyledigim gibi hizli gelir senin arac
Aynı şeyi diyorum yanlış anlaşılmasın 120d ile erdal abinin arabasını denemek lazım diyorum ikiside benden çok hızlıdır. Büyük turbolu otomatik mi var dedin? tork konvektör kiti vardır abi yoksa teknik verilerini GM şöyle açıklıyor.
2011 HYDRA-MATIC 6T40 (MH8) SIX-SPEED AUTOMATIC
HYDRA-MATIC 6T45 (MH7 FWD, MHC AWD) SIX-SPEED AUTOMATIC
• Advanced clutch-to-clutch shift operation
• Tuned for quick launch feel and fuel-efficient cruising
• Compact, one-piece case
• Adaptive shift controls
• Hyper-elliptical torque converter saves space
• Maximum engine torque rating of 177 lb.-ft. (240 Nm) – MH8
• Maximum gearbox torque rating 277 lb.-ft. (375 Nm) – MH8
• Maximum engine torque rating of 232 lb.-ft. (315 Nm) – MH7, MHC
• Maximum gearbox torque rating 315 lb.-ft. (425 Nm) – MH7, MHC
Araç dpf egr iptali olmadan DP yapılmadan da bu torku verebiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)