tekrar yazayım gözden kaçmasın :)
Printable View
Corsanın şanzımanı 200 üstüne müsade etmez :) Tabi Ali 6 ileri takmadıysa :D
meganenin focusu geçmesi zor tecrübeyle sabit 1 focus 3 farklı megane ile denedik sonuç aynı hepsinde sadece yazılım ve focusta + olarak 18 jant vardı
1.7 Corsa ile deneriz sorun yok bizim için 1400 kg aracımiz istediğiniz hızdan 200 e kadar
Yazılım ve dp var aracimizda
Soner abi deneme muhabbetimiz oldu,gölbaşında oturuyorsun heralde ama bana çok uzak orta yol bulalım dedim yanaşmadın,yazın ortasında o sıcakta gündüz gölbaşına gelirsen deneyelim dedin yanaşmadın,o sıcakta basılmaz yerler kayar,trafik olur ,arabalara yazık diye sonuç olarak akşam deneyelim dedim yanaşmadın..
Anılın eski meganıdamı 130 luktu ? Yoksa yine yerli ithal muhabbetimi ?
len neye yanaşmadım? :)
voltaj serdarın 520 ile denedim, 184'lük 320d sedan ile denedim, ceed ile denedim.. demek ki deniyormuşum.. seninle günlerimiz uymamıştır.. pazar veya ctesi yağış olmazsa deneyelim.. ben gece yerine gündüz denemeyi seviyorum..
hem anılın megane'nın ne alakası var şimdi? adam satmış gitmiş ki anıldan önceki sahibindeyken benim eski soft yazılımlı meganela denemiş onu da geçmiştim..
bana yanaşmadın abi kırıldım
ben mayısa doğru ankaradayım arabayı satmazsan haberleşiriz.
Anılın ayar hard dı biraz o yüzden dedim
O arabanın eski sahibi birisine yazılım yaptırmış kimin yaptığı tam belli değildi,gideri de pek iyi değilmiş,onun üzerine özgün abi 2 kere ayar yaptı benim bildiğim ve 2 ayardada bariz farketmişti gözümün önünde yapıldı araba,onun üzerine daha ayarlandımı bilmiyorum benim b
bildiğim en açık oydu.
128 lik ceedi 1 boy geçiyorum ben o kadar :D
onurun araç sağır. sonerin meg dilsiz.ilacınız bende beyler
bahaneyi de araya gene sıkıştırdın :) efsanevi sözlere yazıyorum bunuda onur
başka ? yolcu koltuğu torpido vs var
adamın konusunu peech etmeyin beyler.. :)
focuslar güzel güç alıyor. bende 4-5 tane yaptım. 2 si yeni kasaydı dpf + chip sonrası çok iyi güçler aldı.
ancak 2007 2008lerde hep egr sorunu baş gösterdi bir süre sonra onuda yazılımla müdahale ettikten sonra iyi sonuçlar çıktı. ancak bu focusların turbolarının pek dayanıklı olduğunu söyleyemeyeceğim. kendi focusumuzda deniyoruz nasılsa bize ait müşteri aracı değil diye bazen yükleniyoruz 150hpde alıyoruz sadece yazılımla ama turbo malesef dayanmıyor o zaman.
focuslardaki turbonun modeli neydi?
gt17 mi? hepsinde 15 olması lazım değilmi ?
Evet aracim tamamen stok :) sizin verilere yakin gucler diye yazdim 130 hp 320nm bizim arac fabrika verisine bakarsak:)
Arkadaş lar konuya nokta koyayım ben yada başlayayım
Ne kadar 1.5 1.6 1.7 dizel araba var ise hepsine gider motorda istediği olabilir nos hariç :)
Teneke olur sorun değil box ilave olur sorun değil dev turbo olur sorun değil herseye varım günlük bindiği gibi gelir koltuklar üzerinde geri ye kalanı sökülüp gelsin sorun değil :)
40 da 50 de 60 da 70 de 80 de 200 - 210-220 kadar marka ayırmaksizin denerim araba kia ceed manuel stok turbo dp yazılım düz boru
Araba standart 1374 kg sürücüsüz o yüzden sokmeden gelin zaten ağır :)
PM le ulaşın musait zamanda deneyelim
Deneme olucaksa bende varım :) 2 gündür araba deniyoruz.Farketmez bugünde deneriz :D
Dizeller hizlansin yaza bol deneme yapalm:)