Önümüzdeki hafta yapabiliriz bu hafta araç şehir dışında
Printable View
Buğranın Megane a yazılım olsa güzel olurdu deneyecek denk arabamız olurdu :)
Yazılım + dp + düz boru ile 200 güzel değerler stock 115 likmi 128 lik mi ceed ?
Araba burda yoksa niye heveslendiriyosun bizi yaa:D
Yahu olanlarla deneyelim ?
Ne kapasite var araçta.Stock turbo ile 200 hp. Ama hiç farketmez 1.6 dci hakkından gelir onun.Hele bir yazılım başlasın
Ne diyosunuz bu gece denemeye gelen var mı bizden başka?Abi sende beyazı bekleme senin arabayı getir müsaitse?
Ne oluyor simdi deneyen varmi yokmu:)
Ceed de gelirse deneriz valla ?
Adamin konusunu mindar ettik:D
sorma ya :(
konu iptal zaten :d
Özel mesaja geçelim ohalde? Focus gelmiyor mu ?
Focusu olan arkadasin hicbiseyden haberi yok daha:)
haftaya cuma cumartesi deneyelim inşallah. Sınavlarım bitmiş olucak.. Bugun aldığımız sonuç
http://i1135.photobucket.com/albums/...n/IMG_2165.jpg
Koltukların olsun nos olmasın sorun yok :)
tamam anlaştık, koltuklarım var nosum yok:) yer konusunu burdan konuşmayalım, pmden devam ederiz. haftaya çarşamba perşembe pm atarım. Keyifli olur :)
Ali güzel sonuç, güle güle kullan :)
Diğer dynolara göre 195 ~ denebilir sanırım güç olarak. Dyno Sheets e konu açsana :) Örnek olsun derim :)
1.6 Ceed 450nm cok ıyı deger.Merak ettım bende ızlemeye gelırım.
Bugrahan banada yazda haberımız olsun.
bayadır giremiyordum neler olmuş burda ? yeni alacağım araç ile uğraşıyordum :) süprüz olsun Bekir abi biliyor aracı Yusuf abi öğrenir ondan :D
Focus içinse cuma günü bir planlama yapılacak o zaman atlarımı ikiye katlamayı düşünüyorum :) 17 lik turbo inter + 2.0 zetec enjektör düşünülor stabil olmasını bekliyoruz olmazsa debriyaj sıyırmadan bi yazılım yapılcak.
vıdeo da 441 lık olan resımde 450 de var
http://img.tapatalk.com/d/12/11/28/jy6ubu7a.jpg
Benim konuda işim kalmadı araçlar uçuk :D
Teşekkür ederim:) Devir kalibrasyonunu mu bişeyi yapmamış özgün abi. Ondan dolayı tork değerlerim elimde yok. ama yinede açarım.
Yaklaşık 1-2 aydır büyük turboyla kullanıyorum.Bu süreçte 2 tane turbo bozdum değiştirdim. Ama arabamı kimse tanımıyor:) Konu açmak için bugunu bekliyordum. Dyno sonucuyla yeni bir konu açıp insanlarla denemek istiyorum. :)
o sen miydin:) Evet o zaman bazı sıkıntılar vardı. Üzerinden çok zaman geçti. işler çözüldü üzerine 2-3 farklı yazılım yaptık. Şuan o zamana göre araba daha farklı gidiyor.
Denemeleri merakla bekliorz video paylasilirsa sevnirz:) istanblda olsam gelrdm bende.
Ali specler nedir nossuz guzel deger..1749 uzerine bisiler varmi aracda ex wg gibi? Kac barda yuruyosn?
1749un bircok olcusu var. bendeki biraz daha buyukce.Ex wg falan yok. Onun icin yeniden manifold yapilmasi gerekiyor. Basinci mekanik boost controllerla ayarliyorum. 28-33 psi civarlarinda kullaniyorum. 2.8-2.9 basiyor fakat 3. Turbom oldugu icin o basinclara cesaret edemiyorum:)
Bundan sonraki asamam methanol kullanmak olur. Motor sagligi acisindan iyi oldugunu dusunuyorum.
Corsa bu şekilde ceed'lere şaka yapar ;)
Konuyu canli tutalim,
185 hp ye kadar heraraca benden de atar var. PM ile ulasabilirsiniz. :)
Edit: aracim sokulu degil ve 1350 kg
Alp abı ben gelırım senınle 160hp arabam ama muhabbet olsun..
Hava guzel olursa ctesi gecesi anadolu yakasina evime donucem. Bi atraksiyon yapabiliriz :)
Eyup sende gel mutlaka :)