konu iptal zaten :d
Golf MKVII 1.6 Tdi
Focusu olan arkadasin hicbiseyden haberi yok daha![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
tamam anlaştık, koltuklarım var nosum yokyer konusunu burdan konuşmayalım, pmden devam ederiz. haftaya çarşamba perşembe pm atarım. Keyifli olur
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Ali güzel sonuç, güle güle kullan
Diğer dynolara göre 195 ~ denebilir sanırım güç olarak. Dyno Sheets e konu açsanaÖrnek olsun derim
![]()
1.6 Ceed 450nm cok ıyı deger.Merak ettım bende ızlemeye gelırım.
Bugrahan banada yazda haberımız olsun.
DynoDynamics in Ecutuned
bayadır giremiyordum neler olmuş burda ? yeni alacağım araç ile uğraşıyordumsüprüz olsun Bekir abi biliyor aracı Yusuf abi öğrenir ondan
Focus içinse cuma günü bir planlama yapılacak o zaman atlarımı ikiye katlamayı düşünüyorum17 lik turbo inter + 2.0 zetec enjektör düşünülor stabil olmasını bekliyoruz olmazsa debriyaj sıyırmadan bi yazılım yapılcak.
Benim konuda işim kalmadı araçlar uçuk![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Teşekkür ederimDevir kalibrasyonunu mu bişeyi yapmamış özgün abi. Ondan dolayı tork değerlerim elimde yok. ama yinede açarım.
Yaklaşık 1-2 aydır büyük turboyla kullanıyorum.Bu süreçte 2 tane turbo bozdum değiştirdim. Ama arabamı kimse tanımıyorKonu açmak için bugunu bekliyordum. Dyno sonucuyla yeni bir konu açıp insanlarla denemek istiyorum.
o sen miydinEvet o zaman bazı sıkıntılar vardı. Üzerinden çok zaman geçti. işler çözüldü üzerine 2-3 farklı yazılım yaptık. Şuan o zamana göre araba daha farklı gidiyor.
Denemeleri merakla bekliorz video paylasilirsa sevnirzistanblda olsam gelrdm bende.
Ali specler nedir nossuz guzel deger..1749 uzerine bisiler varmi aracda ex wg gibi? Kac barda yuruyosn?
1749un bircok olcusu var. bendeki biraz daha buyukce.Ex wg falan yok. Onun icin yeniden manifold yapilmasi gerekiyor. Basinci mekanik boost controllerla ayarliyorum. 28-33 psi civarlarinda kullaniyorum. 2.8-2.9 basiyor fakat 3. Turbom oldugu icin o basinclara cesaret edemiyorum
Bundan sonraki asamam methanol kullanmak olur. Motor sagligi acisindan iyi oldugunu dusunuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)