User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kat İptali Hakkında..

ANIL ERCAN
    Misafir

Kat İptali Hakkında..

Aracıma 3 hafta önce Yazılım Yaptırdım, Bazı arkadaslar yazılmdan sonra kat iptal edilmesi gerektigini aksi halde kat cabuk tıkanıp arabanın gucunden calcagını solemişti.

Kat iptalini Güvenle ve Hakkıyla yapabilecek İstanbul avrupa yakasında Egzozcu varmı ? (İskender haricinde) Megane 2'lerde Kat iptali bir hayli zormuş sanırım.

Kat iptalinden sonra Arabaya herhangi bi eksisi artısı olur mu ? Muayene sıkıntım yok 2014'ün aralık ayına kadar kafa Kuş.

Kat iptalinden Sonra vanalı egzoz yaptırsak Nasıl bir ses Alırız ? Orjinal son susturucumu kullancam Son susturucuyla Oynamıcam ?

Son olarak Kutu içi KN Performans hava filtresi Takıcam. Bütün bu işlemlerden Sonra Araçta Simdiye nazaran Nasıl bir iyileşme olur Üzermi bizi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emil usta var maslakta, cok düzgün bi esnaftır aldıgı paranın hakkını verir. Ne istrsen onu yapar.
    #KGdetanirlar

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emil usta var maslakta, cok düzgün bi esnaftır aldıgı paranın hakkını verir. Ne istrsen onu yapar.
    Eyv. Hafta sonu bi gidiyim sanayiye Hem Halil solak'lada görüşmem lazım tesisat için gitmişken emil ustaylada görüseyim Kacıncı sokakta Emil aga?

ANIL ERCAN
    Misafir
    Şimdi gittim Maslak Sanayiye Emil ustasyla görüştüm 400 TL Dedi Downpipemı ney onu Yapcakmıs. İyi bişey dimi bu downpipe 7 8 beygir alırsın dediler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 beygir

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kat iptali için oraya downpipe yapılması lazım bana sorarsan gerek yok aracın da katının çabuk tıkanmasnı ilk defa duruyorum araç 100 hp den 200 e cıksa anlıcam da zaten 30-35 beygır kazanlıor bana sorarsanız değmez.
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katın içini boşaltın takın geri. benim aracımda öyleymiş geçen gün motoru açarken öğrendim, ne muaynede bir sıkıntı çıktı 6 yıldır ne başka bir şeyde.

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi gittim Maslak Sanayiye Emil ustasyla görüştüm 400 TL Dedi Downpipemı ney onu Yapcakmıs. İyi bişey dimi bu downpipe 7 8 beygir alırsın dediler ?
    tanıdık bır ustam var ıstersen onerebılırım

ANIL ERCAN
    Misafir
    Nerede ustan onunlada görüselim kardesim ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kat iptali için oraya downpipe yapılması lazım bana sorarsan gerek yok aracın da katının çabuk tıkanmasnı ilk defa duruyorum araç 100 hp den 200 e cıksa anlıcam da zaten 30-35 beygır kazanlıor bana sorarsanız değmez.
    valla ilk kez duyuyo olabilirsin ama içinden duman geçen 90lık soba borusu düşünelim,stabil şekilde bu borudan geçen dumandan kalan kurum soba rutin çalıştığında 1ayda temizleniyo.Ama temizlemesende olur mantıgıyla 2ayda bır boruyu temizlemen lazım.Sobayı surekli 85dercede yakıyosun.Sen chiplediğin zaman soba 100derecede sabit yanıyo.1ayı gectıgınde temızlemeyı gectım kurum direk ilk ayda baya bir boruyu tıkıyo ve dumanın cıkması zorlaşıyo.
    Rutin döngü devam ediyo,zamanla da tıkanıyo pipet kadar yerden geçmeye çalışıyo duman..

= güç kaybı.

şimdi birkez daha duydun 2.kez oldu umarım anlatıcı olmuştur

kısacası kat dizellerde özellikle çipten sonra düşman.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede ustan onunlada görüselim kardesim ?
    pm attım

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ilk kez duyuyo olabilirsin ama içinden duman geçen 90lık soba borusu düşünelim,stabil şekilde bu borudan geçen dumandan kalan kurum soba rutin çalıştığında 1ayda temizleniyo.Ama temizlemesende olur mantıgıyla 2ayda bır boruyu temizlemen lazım.Sobayı surekli 85dercede yakıyosun.Sen chiplediğin zaman soba 100derecede sabit yanıyo.1ayı gectıgınde temızlemeyı gectım kurum direk ilk ayda baya bir boruyu tıkıyo ve dumanın cıkması zorlaşıyo.
    Rutin döngü devam ediyo,zamanla da tıkanıyo pipet kadar yerden geçmeye çalışıyo duman..

= güç kaybı.

şimdi birkez daha duydun 2.kez oldu umarım anlatıcı olmuştur

kısacası kat dizellerde özellikle çipten sonra düşman.
    katı söktüğünüz zaman araç daha fazla yakmıyormu ? daha fazla yakılmamış mazot dışarıya vermiyormu siyah duman diye tabir edilen şey olmuyormu ?Madem o kadar güç kaybı oluyor 3 senedir yazlmlı olan qashqai dci aracımızda en ufak bir güç kaybı yok. Aynı şekilde dpf li x5 te 2 senedir yazılım var yine güç kaybından eser yok ? dediğinizde haklısınız anlıyorum da dediğinizin olması için megane da hardcore bir yazılım olması gerekmezmi ?
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katı söktüğünüz zaman araç daha fazla yakmıyormu ? daha fazla yakılmamış mazot dışarıya vermiyormu siyah duman diye tabir edilen şey olmuyormu ?Madem o kadar güç kaybı oluyor 3 senedir yazlmlı olan qashqai dci aracımızda en ufak bir güç kaybı yok. Aynı şekilde dpf li x5 te 2 senedir yazılım var yine güç kaybından eser yok ? dediğinizde haklısınız anlıyorum da dediğinizin olması için megane da hardcore bir yazılım olması gerekmezmi ?
    o duman egzoza inen mazot değil, motorda yanmayan mazottur, kat iptal edince kısmen basınç artar mantıken duman azalır, bende sadece düz boru varken bile boruda kurum oluşuyordu ki, katın tıkanması turboyada zarar verir.. kısacası kat iptali her konuda candır

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum carbon cleaner yaptırabilirsin katını yada başka birşeyleri oynamaya gerek olacağını sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bide katu sokturdugunde kesinlikle geri al temiz ederi min 900milyon : )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benzinlide kat iptali fazla yaktirir ,dizelde etkisiz elemandor yakit konusunda. Ama iptalknfen sonra nasil benzinli araba da guc frkediyo guclerde,dizelde onu tum egriye yansittigini dusun
    - K -

________
    Dr.Ecu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Yorumlar için teşekkürler arkadaslar, Kat iptalini Arastırıyorum hala, alt devirlerde ölülük felan yazıyorlar lakin Konustugum Emil usta Downpipe yaparız 400 TL olur dedi. Katalizörümü geri alcam tabiki istedigim zamanda katalizörü takarız dedi.

Araştırmaya devam Sanırım psikolojik etki yaptı bende Bu Kat bugun araba sanki gitmiyor gibi geldi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dızelde kat sokulunce cok rahatlıyor araba arkadasım 130 bınde corsa c 1.7 dtı aldı

hyundaı accent admıre 1.5 crdı ıle deneme yaptk corsa hep 2-3 boy gerıde kaldı sonra sında katı ıptal ettık kafa kafaya bı gıtme soz konusu oldu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Ya acıkcası Aklıma takılan bişey daha var oda maslak sanayiye vurmak istemiyorum arabayı, Araba basık canına okudum ogün gittimde sokakları cok kotu maslak sanayinin gerçekten.. Sanayide olmayan egzozcu tanıdık varsa onlarıda Önerebilirsiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)