arkadaşlar skoda superb 1.9 dizel aracımda emissions workshop arızası verdi acaba neden olabilir bi bilginiz varmı ?
arkadaşlar skoda superb 1.9 dizel aracımda emissions workshop arızası verdi acaba neden olabilir bi bilginiz varmı ?
genelde kalitesiz yakıtdan kaynaklandığını söyluyorlar bir bitir bakalım yakıtı. ama gınede bır servıse ugramanı tavsiye ederim kafan rahat olur.
QUOTE=OnurSinanoglu;6815629]yakıt alındı yaklaşık bi 200 km yol gidildikten sonra bu arızayı verdi[/QUOTE]
DRİLL
Dr.Ecu
ustama gösterdim yakıt yada kullanım şekli dedi bende anladım her ikisi olduğunu dün akşam biraz sıkıştırmak zorunda kaldım yolda gelirken![]()
Kullanim sekliyle ne alaka ya ben uzun yolda sayilir sakindim yani yanmisti gecen sene. Okadar sikistirdigim zamanlar oldu yanmadibidaha yanarsa baskasina baktirrsin.pc de ne arizasi cikardi?
Bilgisayara bağlatmadım acelem vardı sıkıntı olmaz dedi bizim usta başka yere göstermeme gerek yok dediğinin arkasında bi usta olduğu için 1998 den bu yana babamın arabalarını götürdüğü bi usta benimde 2010 dan itibaren kullandığım 7 aracıda oraya götürdüğüm usta hiç bi sıkıntı olmadı araçlarda kafana göre gez kullan bi sıkıntı çıkarmaz dedi babamda arabayı alıp tekirdağ gitti ama geldiği gibi ustama tekrar götürüp bilgisayara bağlatıcam ve size buraya bilgi vericem
ilk o uyarıyı verdiği zaman VW gruplarında yağ eksilttiğini bildiğim için kulladığım yağı alıp üstüne ekledim ama ondan değilmiş onu yağı ekledikten sonra öğrendim zaten ama iyi oldu yağ biraz eksilmişti yağı tamamladım
Gazladıktan sonra bu uyarı çıktı zaten sıkıntı orda
Arabayı bi süre sert kullanıp sonra birden rahatlatmakla alakalıymış ve dün akşam bizim superb yi ilk defa bu kadar sıkıştırdım 4. vitesin sonuna kadar getirdim yani baya bi sertti![]()
Aynı araçtan babamdada vardı amcam yakıtsız kaldığı için yolda kaldığı zaman çıkmıştı aynı uyarı.
Arabayı sıkıştırdıkça yanıyordu vag comdan söndürdük bir daha yanmadı bir daha
Hala anlamis degilim 4 un sonuna getirdim diyosunda ne olcakki yani araba bu bende bazen cok sakin gittigim zamanlarda hamlasmasin diye devir cevirtiyorum araca ama dedigim gibi yandigi zaman gayet sakin gidiyodum.ayrica sikistiripta rahatlttigim kendi haline biraktigim cok oluyor.neyse ins bidaha yanmaz.her yanan lamba masraf![]()
Aynı arızayı ben yaşadım yakıttan kaynaklı bir problem uyarıyı sıldık yakıtı değiştirdik sorun kalktı
7 senelik bi hortlatma yapayım yeni konu açmak istemedim.1.9 tdi aracım egr iptal herzaman yakıt aldığım yerden yakıt alıp uzun yola çıktım 350 km sonra emisyon workshop hatası aldım cutout kapalı sakin kullanımda yaptım 350km yi başına gelipte sorunu çözen varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)