turbosuyla oynanmış ve yazılımlı bi era ya denk gelmeyin derim :)
Printable View
turbosuyla oynanmış ve yazılımlı bi era ya denk gelmeyin derim :)
110luk getz diesel...yazılımlısını söylemiyorum bile
Bayagi bi konusma olmus bende 1.6dci icin fikirlerimi belirteyim..
2litreden farki yok acikcasi 5litrede yakmasi cabasi fakat sifir fiyatinin yuksek olusu ve yeni bi motor olmasindan insanlar cekiniyor sanirim 1.9pdler gibi ilerde kiymete binicektir bence:)
Kullandigim surecte birkac aracla denedim arabami ve gercekten sasirtici gidiyordu kesinlikle 130hp degildi
Stok 128 ceed stok megane 160-170e kadar rahat 3-4 boy onde oluyordum
Sonra ayni ceed yazilimli hali 163 yada 168 dyno verisi vardi denedigimzde ise 1-1,5 boy kadar gecebiliyordu ben hala stok:)
Stok halimle 1.6 tdi yazilim egzozlu bi poloyla denedim oda beni 2-3 boy civari gecti
Sonrasinda soft bi yazilim yaptik 170hp civarinda bi guce ulastik ama bu seferde deneyecek arac denk gelmedi:)
Bu arada yazilim egzozlu meganlada denedik :) ben 2 kisi yazilimli megan tek kisi basar basmaz acinca basmaya bile gerek duymadik:D
Ozetle 1.6dci 130luk megani turbo buyutmeden 1.6 sinifinda gecicek araba zor olur diye dusunuyorum
Akillardaki soru isaretleri gider belki :)
kardeşim :) güzel düşünüyorsun fakat arkadaşın biride belirtmiş getz VGT CRDI lar 110 hp olmasına rağmen kg avntajını kullanıp önde bile gitme şansını yakalayabilir onların tek sorunu vites oranları berbat vede şanzuman pek güzel değil shifting yapılamıyor :D yoksa önünde durulcak gibi gitmiyorlar yani...
130luk yeni nesil DCI ları denemek nasip olmadı bana şahsen ama bir renault cu olarak iyi birşeyler çıkacağını umuyorum öte yandan ise deneyim edinenler ve aracı kurcalayanlar birazcık şikayetçi gibiler... performans açısından
Buğraya katılıyorum.Motor mükkemmel.Satışı fazla olmadı nedeni 1.5 motorun rakipleriyle mücadele edebiliyor seviyede olması + makyajın çok fazla yenilik getirmemesi(görünüm açısından) + ekonominin iyi olmadığı döneme denk gelmesi.Röno motoruna karşı insanların önyargısı fazla yok bence,sorunsuz oldukları biliniyor.Kıymetten ziyade kasa yenilenince daha fazla satacağını düşünüyorum bu motorun.
vardı bir aralar 190 civarlarındaydı heralde daha açacaklarını söylüyorlardı :)
:)kesinlikle..
2010 110VGT era kullandım şirket çıkmasıydı araç , 150k da 2.0TDI passatı 1 boy gibi alıyordum :) şanzuman elimde kalıcak korkusu ise hiç aklımdan çıkmıyordu :D
peki yazılımlı 120 lık bravo ıle denedınmı?
ankarada olsaydınız denemek isterdim :)
İstanbul'da hiç DP ve yazılımlı Ceed ile denediniz mi?
Denediğim araçlar yukarda yazılı
Ayrıca aracımda yazılım yokken 1-1,5 boy arkasında yürüdüğüm araçta DP olsada sonuç pek değişmez benim sadece yazılımlı halimle
Yazılımlı dci kadran videosu var mı ? görelim
i30 ve cee'd in kilo dezavantajı büyük ama hala bence, 130 luk dci ın güzel gittiği gerçeğini değiştirmez ama artık yüzü eskidi ve fiyatlar biraz uçuk bence o araçlar için, yeni kasasında o motorla gelirse düşünülebilecek güzel bir alternatif dci 130
kadran videosu stok olarak var sadece oda '' megane III coupe '' konusunda vardı zaten görebilirsiniz
1.5dci'ler için ruhsata bakarak cee'dler megandan ağır deniliyordu fakat 1.6dci'da o olanakda kalmadı ruhsatta 1395kilo olarak gözüküyor:) renault bunu duymuş heraldeki ağırlıklarıda eşitlemiş:D sonuç yine aynı..
Stok olarak sadece yazılımla , 1.6 kategorısındekı hıc bı dizel chipli 1.6 dci i gecemez. he belki gecer bir kere gecere sonra kırılabılr tuobsu sagı solu.elimizi salladık 151 hp aldık haram beygır degil gercek beygır :D o getzler eralar falan tutunamaz bıle ama güclü polo cok 170 hp oldugu soylenen onlarla zevklı olurdu.
en hızlı değilde en az yakanı hangisi bu 1.6 dizellerin :)
şehir içi dur kalkta yumurtaya basar gibi kullanırsam 6.5 yakıyorr.
(genelde dur kalk trafik)
renolar bu konuda daha iyiler sanırım.
uzun yolda 120 sabit cc açık 4.5 lere kadar düştüm ama bana şehir içindede ekonomi lazım
:)