neler var 170 hp'lik poloda?
Printable View
Tamam kanka ne zaman istenirse denerim polo da partekul iptali ve yazilim mevcut sadece
105'ten 170 e iyi güç almışsınız.. yazılımı kim yaptı?
Megachips 'de yapildi
Benim yazilimsiz halimi 1-1,5 geciyordu yazilimli ceed..
197lik ceedle deniyecektik fakat biz yazilim yaptiktan sonra aracin satildigi soylendi kismet olmadi:)
cuma günü bir aksilik olmaz ise, stok motor 1.6 DCi 130 hp Megane Sport Tourer privilige ile deneme yapacağım..
Vw orjinal 1.6tdi turbosu nedir? (Marka,model)
2 hafta snra yazılmlı dp li megane 3 ler aynı şekılde ceedler i30 lar dnemek isteyen olursa ozldn ulaşın.araç polo 1.6 tdi
Harbi 1.6 tdi larda ne turbo var. 105 ve 90 liklarin farkli sanirsam gt15 miydi ya ole biseydi ama bulmadim bilen varmi turbo kodunu falan ?
geçen gün 110luk galiba fluanceye yazılım attık 3te bile sarıyor şanzımanda saglam ama yinede stock era üzer diye gördüm bn :) belki 180den sonra fluence geçer ama 180e kadar kondisyonlu era geçer.
ayrıca getz ve eralarda debriyajsız vites atıyorum sadece vites halatları kopuyor :D çoksağlamlar
bugün akşam stok 1.6 DCi 130 ps megane sport tourer privilege ile denedim.. 2 kez 3.viteste, 1 kez de 2.viteste bastık..
sonuçta 6-7 boy fark attım.. uzunda da farkı kapatamadı.. benim arabada yazılım + DPF iptali var..
6-7 boy ? 130 DCI a