User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: 3000 deviri geçmiyor :/

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 132000 de benimki konfor sıfır , herşey tangır tungur ama şükür motordan tık sesi gelmedi daha.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun ilk işim depoyu doldurup temizleme katkısı koymak olucak sanırım birde devirli kullanıcam.Akşam fox'a her an haber olabilirim işte trafik canavarı diye Mikrofon uzatırlarsa abla kurum temizliyorum kurum dicem
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet aksam araca bindim , çalıştırdım Antipollution fault diye direk hatayı verdi yine... Yola cıktım 10 metre sonra stop etti araç... Stop ede ede pendikte benzinciye girdim... Çeyrek depodan biraz fazla yakıt aldım üstüne 1 kutu enjektor termizliyici boşalttım.

1-2 dakka çalıştırdım karışsın diye paso devirledim aracı 1-2 duman attı sonra kendine geldi... Yola cıktım (motor ışıgı yanıyordu) 45 dakka kullandım trafikten boşluk buldugumda sahilde 1-2-3 dip gaz kullandım.Şükür ki 1 kere bile titremedi stop etmedi... Sonra stop ettim evin orda tekrar çalıştırdım motor ışıgı söndü hata da vermedi... Sanırım atlattık... Umarım yarın yine aynı hata yı vermez ama sanmıyorum.

1 gün sonra editi: Problem yok araç eskisinden de iyi... Bu hatayı alan arkadaşlar hemen korkmayın , kirli mazot olması muhtemel ilk işinizi bildiğiniz bir yerden en az çeyrek depo mazot alıp mazot katkısı katmak olsun.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)