Arkadaşlar bende bir pd75 ibiza varki akıllara zarar. gaza basıyom uçuyor adeta. zaman zaman tutamıyom. gitmiş gene esenboğaya boyinkleri izliyor tutturdu bende uçucam böyle diye. bi chip filtre egsoz yaptık g*tü kalktı p*ştun. şuna bi akıl verin naparsa uçar naparsa kaçar. kimisi diyor ki denge milini iptal et traktör gibi çalışsın kimisi diyorki gt1749 tak ama tamda takma. biraz tak şanzıman kırıyor krang cortluyor kimisi diyorki elleme böyle güzel..
Enjektör işini napıcaz standart enjektörlemi devam yada pd130-150..vs mi ?
Pompa bakımı geldi onuda halletmek lazım 230bin kmde şuan pompaya bir müdahale şansımız varmı..
baskı balata 1 haftalık büyük turbo enjektör takarsak sıyırmadan durabilecek mi.. sonra balatayı kafaya huniyi geçirmiş tunalıda direniş yaparken bulmayalım..
Araçta chip, filtre, egsoz, spor orta susturucu, kat iptali, egr iptali, kustom hava filtresi var. 130 buhar gücünde kendisi. 290nm gibi de torku var ama canı istemeyince ölmüş eşşek oluyor. arkasındada abdurrahman çelebi yazıyor zaten.
SORU ; bana bu araca koyabileceğim OEM yüksek sıkıştırmalı uyan bir piston söyleyebilirmisiniz varmı öyle bişey?
SORU ; turbo konusunda şüphelerim var. 1749u doldurması 2 gün sürermi?
SORU ; turbo değişirse şanzıman nolur?
SORU ; Denge mili iptali edersek kafadan 15 hp gelirmiş diyollaa günlük kullanımda sıkıntısı ne olur.
SORU ; benim yapmayı unuttuğum ucuz yollu başka bi modifiye var mı sizin aklınıza gelen?
SORU ; elimde boşta duran methanol kit var. mantıken bi cacığa yaramaz daha evvel sordum yaramaz dediler ama yinede sorayım taksak sonuç ne olur..