User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Corsa 1.7 DTI yukleme hakkinda

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    casablancanın toledosuna niyetlendim şimdilik videolarını falan izledim youtube profilinizden
    nasip kısmet diyelim çok güzel yürüyor ama
    Videoların linki var mı acaba merak ettim Umarım kafana göre bi araç bulursun ama bak bence corsadansa 1.9 tdi toledo daha mantıklı ilerde kenara para atar yine yaparsın yapacağını. Fakat alayım direkt yükliyim diyosan temiz toledo leon parasına corsa'dan uçak çıkar.... 20-21 anca toledolar temiz bulmak çok zor. bu paraya corsayı alırsın , turbo intercooler yazlm vs gerekli işlemler yapılır , debriyaj yapılır , sarı koni + yay da takılır.. Uçana kaçana sıkmalık aracın olur.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoların linki var mı acaba merak ettim Umarım kafana göre bi araç bulursun ama bak bence corsadansa 1.9 tdi toledo daha mantıklı ilerde kenara para atar yine yaparsın yapacağını. Fakat alayım direkt yükliyim diyosan temiz toledo leon parasına corsa'dan uçak çıkar.... 20-21 anca toledolar temiz bulmak çok zor. bu paraya corsayı alırsın , turbo intercooler yazlm vs gerekli işlemler yapılır , debriyaj yapılır , sarı koni + yay da takılır.. Uçana kaçana sıkmalık aracın olur.
    aynen toledonunda onu açık şimdilik egsoz chip 150 hp yeter bana zaten ailecek biniyoruz uzun yola falan gittiğimiz oluyor corsa alsam çok geçmeden sattırırlar bana.
    Corsaya öyle bi niyetlenmiştim öyle bi bilgi alayım diye açtım konuyu.
    sende görüşmüşsün galiba telefonda bahsetti bana bi ara bakıyordun sende.
    bak bu pd130 otomatikle videosu ;
    Toledo 1.9 tdi & a4 pd130 - YouTube
    buda s40 1.6d ;
    Toledo 1.9 dizel vs s40 1.6 dizel - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim saolasın linkler için , valla ben de ibizadan yola çıktım sonra konforu 1.9 motoru için toledo dedim , bir kaç gün içinde gelişti babam hadi hemen alalım diye acele ettiğinden ankraya gitmek falan zor olcaktı izmirde tertemiz bi 307 1.6 hdi buldum 2005 model araçta sogutmalı torpidodan far sensoru yagmur sensorune kadar donanım var keyif verdi bana. Sana da tavsiyem olabildiğince donanımlı modelli bi araç bakman olur. Toledo diye tutunmuştum ama arada 4-5 yaş donanım falan düşündürdü.

Ama yine de aklımın ucunda duruyor hala Aile bincek uzun yol da yapıyorsunuz , git bak o toledoya işin yoksa en mantıklısı olur

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun nasip kısmet bu işler. toledo mantıklı olan şimdilik bakalım hayılrısı olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim , sen de temiz güzel keyifle binebileceğin bir araç bulursun inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)