Güzel çalışma olmuş.. Aracın marka modeli ne merak ettim?
Az önce gsi ile denedim geldim nerdeyse kafa kafaya yürüyodum önceden kafa çıkarıyodum 1 boy falan açıyordum bugün 2 boy attım sanki çok işe yaramadı bunlar yav![]()
çok farketmiştir güle güle kullan![]()
Crm performance
Onurda yazilim var ordan iptal olabilir en guzelide o ki benimkide yazilimdan iptal edildi.gerci soktuk tertemiz ckti ama yinede iptal.manifold kurum baglayinca kendini belli ediyormus sanirim yokuslarda cekmeme falan varmi
pd lerde elektronik kontrollü egr varmış.bizim vep sistemde tamemen mekanik.o yüzden lamba yakmaması normal.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
valla 2-3 gün önce çok sıkıştırdım deneme falan yaptım eve geldiğimde ortalama 9.1 di havalar soğuk ve full redline döndüm o gün. ondan sonra sakin deneme fırsatım olmadı
yazılım olması şart bence , püskürtme zamanı vs hepsinin değişmesi gerekli aynı anda basınçta açılacak tahminimce alman gerekiyor bayağı bi beygir bu enjektör farkıyla
150 hp 150 nm verdi dynoda yazılım sona kadar düz boru nozzle başkada bişey yok nozzleden sonra dynoya çıkmadım ama egzantrik yazılımlı astra gsi ile yürüyorum 2 boy arkamda
evet map tekrar yazılacak pek uğraşamadım istanbula gidip yaptırıcam onu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)