User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: focus 2 1.6 tdci yazılım ıcın bı bakarmısınız?

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

focus 2 1.6 tdci yazılım ıcın bı bakarmısınız?

aracıma dun ıtıbarıyle 60 mm downpipe yaptırdım yazılım oncesı yaptırıyım dedım...sorun su dpf de sensor fln yoktu halıyle dp yede sensor fln takılmasına gerek kalmadı sımdı yazılım yaptıracagım ama arac arıza ısıgı yakmadıgı ıcın yazılım atarken dpf ıptalıde beyınden ıptal olması gerekıyormu?bunu belırtmemız lazımmı?

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece downpipe la fark yarattımı hızlanmada .. bu arada beyınden ıptal edılmesı gerekıyor sensor yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarattı yaratmazmı sok oldum dp den sonra 2 de gıderken dıp gaz yapınca sarıyodu sımdı hıc tutunamıyo 3 e atınca bıle daha sarmaya devam edıyo...ara hızlanmalardada bariz bı sekılde fark var...bıde gaz tepkısı daha hassaslastı...bu arada ewet sensor yok ama arıza ısıgıda yakmadı dpf ıptalı beyınden arıza ısıgını sondurmek ıcın degılmı bende arıza ısıgı yakmadı dp yapılınca ndn tekrar beyınden ıptal edılmesı gerekıyorkı?

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantıken sensor yoksa arıza verme olasılıgıda yok ama forumda okudugum kadarıyla beyınden ıptal edıldıgını duymustum bu arada bende gaza geldım poloya yaptırcam sonrada yazılım tamam yeter az yaksın cok kacsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede vardo 6r 1.6 tdı stok halıyle guzel gıdıyor...

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses ne alemde oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seste degısıklık olmadı bugunde orta ıptal olup sona bı eksoz takıcaz bakalım nasıl olucak

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke polo ya yapsaydın bunları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ndn poloyla ne alakası varkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha hafıf bıde daha verımlı yuksek hp ler alabılırdın poloyla. bende focusta var farkları ıyı ayırt edebılıyorum.ama donanım dersen haklısın bısı dıyemem

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seste degısıklık olmadı bugunde orta ıptal olup sona bı eksoz takıcaz bakalım nasıl olucak
    Orta iptali derken Müdür bildigim kadarıyla daha dogrusu benim aracımı baz alayım ortada son susturucu yokki ? Kattan itibaren düz boru sonda son susturucu var benim arabamda bildigim kadarıyla tüm dizel arabalarda böyle ?

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence focus un yol tutusu yeter, ben focus2 tdci ye yazilim yaptirdigimda sadece yazilimla iptal etmistim. Sen mekanik olarak iptal ettigini belirt mutlaka. Cunku bana sormustu mekanik olarak mi yazilimla mi iptal edelim diye. Soft bir yazilim ile 135hp 300nm aldik dynoda. (Megachips)
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ANIL ERCAN;7106157]Orta iptali derken Müdür bildigim kadarıyla daha dogrusu benim aracımı baz alayım ortada son susturucu yokki ? Kattan itibaren düz boru sonda son susturucu var benim arabamda bildigim kadarıyla tüm dizel arabalarda böyle ?[/QU

aynen orta dedıgım o ıste sona kadar duz boru var sonda susturucu var onu ıptal ettırıcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha hafıf bıde daha verımlı yuksek hp ler alabılırdın poloyla. bende focusta var farkları ıyı ayırt edebılıyorum.ama donanım dersen haklısın bısı dıyemem
    daha hafıf dedıgınız 50 kg stok hallerıyle focus cok dha hızlı bana ole geldı yanı... bıde donanım yol tutus guwenlık gırdımı ısın ıcıne focus cok daha onde geldı bunları yapmak ıcın polo bıldıgın boslıne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence focus un yol tutusu yeter, ben focus2 tdci ye yazilim yaptirdigimda sadece yazilimla iptal etmistim. Sen mekanik olarak iptal ettigini belirt mutlaka. Cunku bana sormustu mekanik olarak mi yazilimla mi iptal edelim diye. Soft bir yazilim ile 135hp 300nm aldik dynoda. (Megachips)
    aynen belırtıcem mekanık olarak ıptal ettıgımı... downpipe,eksoz fıltre egr ıptalı bıde hard bı yazılımla 160 çıkar dıye düşünüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha hafıf dedıgınız 50 kg stok hallerıyle focus cok dha hızlı bana ole geldı yanı... bıde donanım yol tutus guwenlık gırdımı ısın ıcıne focus cok daha onde geldı bunları yapmak ıcın polo bıldıgın boslıne
    polo 1150 kılo falan focus 1200 mu o kadar hafıf mı yaw.nette 1300 falan yazıyor

focusun alt devırlerı daha canlı daha hızlı hıssiyatı oluyor ıstemeden.ama yanı speclerde polo denk gelırse denemelısın yazılım yaptıktan sonra ne demek ıstedıgımı anlarsın

donanım olarak malesef oyle hatır için bi kaç şey koymuşlar sankı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo 1150 kılo falan focus 1200 mu o kadar hafıf mı yaw.nette 1300 falan yazıyor

focusun alt devırlerı daha canlı daha hızlı hıssiyatı oluyor ıstemeden.ama yanı speclerde polo denk gelırse denemelısın yazılım yaptıktan sonra ne demek ıstedıgımı anlarsın

donanım olarak malesef oyle hatır için bi kaç şey koymuşlar sankı
    ben bı oncekı polomla hassas kantara gırmıstım surucu yokken depoda ceyrekdeyken 1180 cıktı...focusuda goturdum gecen hafta aynı ceyrek depo surucu yokken 1245 cıkt bıraz daha agır ıste focusun alt devırlerı barıs daha ıyı geldı bana en cok denemek ıstedıgımde dp lı yazılımlı poloyla basmak haftaya yazılım yapılcak bakalım ankarada dp lı yazılımlı polo sanırım yok bulmaya calıscam yolunuz duserse ankaraya kesın deneyelım tanısır muhabbet ederız

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin kac model ve dpf olduguna eminmisin ? Cunku aracinda dpf varsa ve sen onu soktuysen birak 3. Viteste sarmayi, 3. Viteste bile zor yuruyecektir araban

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin kac model ve dpf olduguna eminmisin ? Cunku aracinda dpf varsa ve sen onu soktuysen birak 3. Viteste sarmayi, 3. Viteste bile zor yuruyecektir araban
    aracım 2008 model euro 5 motor dpf lı yenı kasa motoru nasıl emınmısın nevzat abı soktu dpf yi dp yı nevzat abı yaptı dedıgınızden pek bısıy anlamadım bu arada tam acıklarmısınız?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)