Nedense dci çok temiz çalışan diğer hdi tdi motorlar gibi kendi içine s.çmayan motorlarmış gibi geliyor bana. Arkadaşın megane 2 dci motora sahip arabasının 10 bin yağ bakımı geldi .Araç 100 binde. Çıkan yağın rengi temiz benzinli motorlardaki gibiydi. Normalde dizelciler bilir yeni yağı koyar koymaz simsiyah olur. Birde trafikte filan dikkatimi çekiyor .Fluence lerin son susturucularının içi tertemiz bildiğin metalin parlaklığı duruyor kararma filanda yok. Sanırım renault egr denen mereti filan kullanmıyor motorlarında.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Arkadaşlar istanbul Anadolu yakasında usta olarak nereyi tavsiye edersiniz gittiğiniz memnun kaldığınız yerler? Bostanci pendik arasında
@CenKeR sen birde 1.6 dCi 'ı Görr![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Turkiye'nin Turbo Servisi - Profesyonellerin Tercihiyiz.!
Turbo Tuning - Turbo Tamiri - Turbo Büyütme
sayın 1.5 dci kullanıcıları 65 hp clio aracım var ve aldığımdan beri hafif bir üfleme var gaza basında üfleme hemen kesiliyor kime sorduysam dizel araçlarda o üfleme normal 1.5 dci larda o üfleme normal dediler sizin aracınızda da böyle bir durum var mı ? bu çözülmesi gereken bir problem mi yoksa aracın genel işleyişinde olması gereken bir durum mu kafamdaki soru işaretini gidermek istiyorum (not birkaç tane 1.5 dci motor inceledim hepsi benimki kadar yağ buharı çıkartıyordu.)
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
İyi günler,
Symbol almayı düşünüyorduk. Bir aracı beğendik fakat servis geçmişinde aracın ilk bakımında yağ pompası, kol yatakları ve biyel yatağı muylusu değişmiş görünüyor. Değiştiren servisi aradık bilgi vermiyorlar güvenlik nedeniyle. Acaba yağ pompası yüzünden geri çağırma vs gibi bir durum olmuş olabilir mi? Bu değilse eğer araç ilk bakımına kadar nasıl bu duruma gelebilir?
Bir kaç renault forumunda TBM263 kodlu K9K motorlar için revizyon adlı bildiri yayınlanmış bu yağ pompasını kapsıyormuş diye okudum o olabilir diye düşünüyorum. Daha önce başına gelen var mı?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)