Benim şahsi fikrim gt17 den yukarısı yazık o motora.Fazla lag a kalır.
gt17 güzel bi remap ıle ugrasılsın.200 hp lere zaten yaklasır.
DynoDynamics in Ecutuned
Aynen katılıyorum zevk meselesi. Kullanim tarzı ne olursa olsun arac önden çekiyor, yani benim için 500 hp olsa yine birsey ifade etmez zira verdiğin emeğin karsiligi gelmiyor.
200 hp lik opc ve turevleri basli basina gereksizlik zaten. Ne is gorur ki ? Belki rolingte 1-2 bmw gecersin o kadar. Viraj da sapsal gibi önden önden kayarsin.
Zevk işte. .
Evet 500 hplik bir opc ile virajlar işkenceye dönebilir ama 200 hp hothatchler için çok düşük değil mi ? Önden çekişli bir hothatch kilitli diferansiyel ile 200-300 hp dolaylarında keyifli pist sürüşü sunar , güncel pist sürelerinden bakabiliriz..
Verilen örnek opc oldugu icin garip olmuş. Yoksa c sınıfı dizel bir önden çeker için sahip olduğu direksiyon , süspansiyon ve diferansiyel grubu için 200 hp ile viraj dönme konusunda haklısınız.
Bakınız Megane RS, pist rekoru kırıyor kaç kezdir..
Ben de ön çekerde günümüz limiti 350 hp civarı diye düşünüyorum gerekli mekanik iyileştirmelerle birlikteÖn çekerle sakin gitmeye devam et sen
![]()
Arka itiş güçlü olunca da yanlıyo diye kızarsın şimdi.
Arabaya bir yay koydugumuz zaman bile cok keyifli hale geliyor. Mutlaka pist kullanimi keyifli olacaktir fakat 200-300 hp onden cekis yerine arkadan itis olsa daha keyifli olmaz mi?
Misal bir tarihte s80 2.9 t6 kullanmistim 270-280 hp arasi bir gucu vardi. Kalip olarak guc olarak tam benim tarzim bir arac yani... Arac tam bir cilgin ama sarmaktan hareket edemiyor. Yine bir donem 3-5 ay kadar 140 lik jetta kullandim sar babam sar... 5.30d kullandigim zaman heh diyorum olay budur.. Sarsa bile hakimiyet daima direksiyonu tutan kisideYani onden kayma yerine arkadan kaymayi tercih edenlerdenim.
Neyse, konu kirliligi oluyor konu sahibi arkadasim kusura bakmasin![]()
Tamamen zevk meselesi , herkesde benzinli 2.0 turbo veya vesaire var ama birini geçtikten sonra aracın 1.6 dizel olduğunu öğrendiklerinde o surat ifadeleri için bile değer![]()
Benim bildiğim ankara da bir tane var
Forumda da konusu var
http://www.techturkey.com/forum/otom...20d-200hp.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)