Lastikler önemli ve sarmaktan kasıt nedir? vites değiştirirken viklemesi mi sararak yürümesi mi?
Polonun sararak yürümesi için 200 üzeri güç lazım bence orj ebatta süspansiyonla elleşmeden..
Printable View
Lastikler önemli ve sarmaktan kasıt nedir? vites değiştirirken viklemesi mi sararak yürümesi mi?
Polonun sararak yürümesi için 200 üzeri güç lazım bence orj ebatta süspansiyonla elleşmeden..
benim stok D4D de 1.1 basıyo sanırım, babama sormam lazım :D :D
bu sefer gelince eyup duygun beyfendileri ziyaret edelim bizi hızlı arabasıyla gezdirir belki :D kadir senin araba 2bar basıyodu hani kandırma milleti
Benide gezdirsin yok o vadinin mekandaydi:d
benımkıde 3 de alttan basınca sarmaya baslıyor...ıslak zemınde ama :)kuru zemınde sarcak hali yok :D
benimki sadece 1 de yürürken basınca sarıyo 2 de asfaltına göre değişiyor ama pütürlü asfaltta sarmaz kaymak asfaltta falan anca
3 de ıslakta falan sarmaz anca karda :D bende mi sorun var anlamadım :D
islakta sariyo 3 te lastikllerdende olabilir :)
En basitinden çok fazla elektronik olması..
1-Otomatik park, sesli komut, anahtarsız çalıştırma gibi gereksiz donanımlarının olması... Yani kara düzen değil..
2-Saymakla bitmeyecek kadar kronik arızalarının olması.. ( Allahtan servis sorun çıkarmadan arızaları çözüyor)
Örnek: 6. vites 110 km ile giderken vuruntu yapması.. Focus forumlarında kurum yakıyor yeaa denilsede, ben öyle bir kurum yakma şekli görmedim.
Direksiyon kutusumu artık neresiyse sürekli arıza yapması ki %99 unda var bu arıza.. Değişse bile çözülemeyen bir durum.
109 luk ve 115 lik focus kullanan birisi olarak eski jenerasyon kesinlikle bir tık önde:icon_tup:
takribi 900kg 250hp c20let swaplı fwd kadett sarmıyordu 205 45 16 michelin ps3 ler ile 3 te oturunca :) düzgün asfaltta 2 de bile sarmıyordu..
maşallah diyim ama ön tarafı bi kontrol edin beyler en azından lastik havalarınızı :)