bence de tutunması iyi ama nedense benimki 3. viteste asılınca bile sarıyor nemli asfaltta. bu ara hava sisli ve asfalt devamlı nemli.
Printable View
nemli asfaltta şirket aracım olan clio da 3de sarıyor:D
Ciğerlisi denk gelmiş size o zaman ;) nasıl clio o öyle.rs mi kullanıyorsunuz şirket aracı olarak?
kaputu açıp bak bence, yanlış motor takmasın reno.
Arkadas yağmurda vs sarmıyor, karda ancak sarar dediği için yazdım, sen alay et diye değil.
ne ciğeri ne rs i bildiğin 2013 1.5 dci gerizekalı değiliz bildiğin 3.vitesde sarıyor bu kadar basit ki gayet doğal yani.
zaten nemli havada kaydığı kadar yağmurlu havada kaymaz. yağmurda 3 de bendede sarmazken nemli havada 3de sarıyor :)
garipsediğim ayrı bi noktada sarsa ne sarmasa ne sarınca çokmu güçlü oluyor :) 100hp araca kabak lastiği tak 200hp hissimi uyancak sarıyo die:D
aracı sattım deneme şansımız yok artık yeni sahibine :)
Benim aracim 4.viteste sariyor kubilay abi sahit isterseniz sorabilirsiniz
Hadi hayırlısı bakalım :)
hayırlı ugurlu olsun kardesım :)
bugün bende bi 50-170 falan ölçeyim :)
hayırlı olsun bektaş deneyemeden gitti
passat tdi 170hp accerelation - YouTube
ben sizden yavaşım:) hem kilo olarak ağırım hem 170 bg :) iki kişi iken denedim. 50 de ben basarsam çok çabuk bitiyor siz 5 vites olduğunuz için aralık uzun. trafik vardı bukadar çekebildim.
ben sizden yavaşım:) hem kilo olarak ağırım hem 170 bg :) iki kişi iken denedim. 50 de ben basarsam çok çabuk bitiyor siz 5 vites olduğunuz için aralık uzun. trafik vardı bukadar çekebildim.
Bi gelde deneyek araba yavas geliyor artik bana alistigimdan dolayi:d
Bu arada arka koltugu sokenlere bi yorumum olacak.esp sensor soketini temizlemek icin koltugu soktum 5.max 10kg cocuk koltugu mekanizmasi bile var bende.bunu soken arkadaslarin derdi ney 50 kiloymus gibi.gidip diyet yapip 10 kilo versinler yada 10 kiloya kaldiysalar role cikmasinlar dimi fatih:)