Swap işi şaka canımne uğraşacak zamanım nede o kadar bütçem var
Sadece 1.6 dizel turbosu taktığımızı varsayarsak ne kadara mal olur ?
Yazılım ve iptal işlemleri hariç tabi
Swap işi şaka canımne uğraşacak zamanım nede o kadar bütçem var
Sadece 1.6 dizel turbosu taktığımızı varsayarsak ne kadara mal olur ?
Yazılım ve iptal işlemleri hariç tabi
bence yazılım, kat iptali, egr iptali yapıp deneyin..
belkide tatmin edecek sizi..
direkt olarak hardcore girmek belki araçtan soğutur sizi..
bunları yaparsınız, yetmezse turbo enjektör falan devam edersiniz..
If you have no LAG, you have no turbo..
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, şimdilik ufaktan fikir sahibi oldum diyelim, ilk başta iptal işlemlerini yapıp filtre ve yazılım deneyecem herhaldeakabinde kesmezse turbo işine girerim..
Birde, egr ve kat iptal işlemi downpipe ile ne maliyeti kadar tutar ortalama ? Düz boru şimdilik yapmıcam zaten orta susturucu yok bizde downpipe şimdilik işimi görecek...
Edit: egr yi sadece elektronik olarak iptal etmek işe yarıyormu yoksa mekanik iptal şartmı ?
Bence egr ve kat iptali yanındada yazılım yaptırın araç çok değişecektir ayrıca egr yi ben hem conta hemde yazılımsal iptal yaptım
yakın zamanda sende bulunan kasadan vardı sadece yazılımla dyno ölçümüde var elimde 93.3 hp aldım çok güzel bir değer sadece yazılım ile emin olun bu şekilde yeticektir ilk etapta. şimdi yeni kasasını aldım fiestanın onada sadece yazılım ile aldığım değerler aşşağı yukarı aynı benimde arabam sattığımda 160 bindi deneyin bence
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
mantar dyno.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
fiesta 1.4 tdci binen çok arkadaşım var sade yazılım yapıp gazlamak olmuyor bu araca malesef intercoller olmadığı sürece aşırı gazlama enjektör ve turboyu ele aldıracak dahasında var bunun. proje işine girileceks şunu söyliyim 1.4 hdi bipper ile aynı motor bipperda intercoller var. öncelik intercoller olsun sonrasında kendi turbosu ile + yazılım kat ve düz boru ile en sağlıklı yürür hale gelicektir. 8 valf olduğu için seriliği rollde büyük avantaj olucaktır.
Roll le falan işim yok açıkçası,sidik yarıştıracak olsam zaten yürüyen bir arabaya binerimbenim maksat hem ekonomi olsun hem basınca biraz yürüsün özellikle sol şeritteyken transitlerin sellektörlerine karşılık yol vermek zorunda kalmayım
ufaktan yürüsün yani kısacası...
Bipperin intercoolerını ortalama ne kadara bulurum bi fikrin varmı ?
Bende 4 aydır yazılım var sürekli gazlıyorum hiç bi sıkıntım yok ne turbo bozuldu nede enjektör yazılım+filtre+eksoz yapıp binersin. Rahat rahat
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Geçen hafta yazılım yaptım,gayet tatminkar oldu ama öncesinde kat ve egr yi iptal ettiremedim yazılım anlık bi karar oldu gitmişken yaptırdım Özgün e...
Dünde katalizörü iptal ettim, e tabi yazılım güncellemesini yapamadık aksilik oldu haftaya kaldı izinli günümde uğrayıp yaptıracam,sonuç ; katalizörü boşaltınca biraz daha rahatlar diye tahmin ettiydim ama araba yürümüyor şu anbu kadarmı fark eder ? inşallah yazılımı güncelleyince eski haline kavuşuruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)