Hmm olabilir, peki o paralel giden borular ne borusu, o boruların olmadığı modellerde var çünkü
207 RC oem intercoolerım satılık burayada yazayım paraya ihticayım var bi kenarda duracağına iş görsün uygun fiyata vereceğim
Mapped by DR.ECU
Klima olup çalışmayacağına olmasın daha iyi
Kliamlı 206 ya cooler meselesini çözünce burayada yazar mısın Özgür?(kesip biçmeden)
Koray eline kesene saglik cok guzel olmus zaten yakindir seni bu is icin rahatsiz edecegim bu arada benim de senin cooler ebatindami takmam lazim ve tam olurmu acaba benim tampona
abi renodada aynı sıkıntı var coolerlı olanlarda borular başka yerden gidiyor coolersız olanlarda başka biz takarken klima borularını kanırtarak yer açmıştık kıştı yazın klimayı açtığım ilk gün dumanlar çıkmaya başladı boru patlamıştamir ettirip geri taktım ama araya sünger sıkıştırdım eğer öyle bişey yaparsan aklında olsun kasıntılı olunca heralde titreşimle zamanla deliniyo
görüntüde böyle ama benim borular krom değil galvaniz parlaklık aleminyum banttan el atmışken filtre borusunuda sardım güzel oldu![]()
coolerda 1.6 hdi coolerı 160 liraya 0 bulunca hemen aldım orjinalede çok benziyodu
![]()
Arkadaşlar; Yazılım+dp+egr iptali+intercooler
Standart 68hp sonrası ne oldu bilmiyorum henüz dynoya çıkmadım..
(Dp den sonra orjinal borular ve orjinal susturucu duruyor+filtre sisteminde henüz değişikliğe gitmedim kağıt kullanıyorum)
40-140 km/h - 18 sn. iyimidir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)