User Tag List

Sayfa 18/21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
392 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: tdci - hdi intercooler uygulamasi ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Seninki de güzel gidiyor Yiğit, maşallah

bi abimizde racechip li Era vardı.. 120-140 videodan baktım şimdi 3sn sürüyor, sen neredeyse 45 hp güçsüzken 1 sn daha hızlı çevirebileceğine inanıyorsan yolda başka araçlarla denemeni tavsiye ederim bir tek.

video görünür mü bilmiyorum ama, 50-150 era + racechip, aynı videoda 40-120 si de 9 sn sürüyor, 40-140 12.5sn gibi videoya göre. 133 hp dyno verisi vardı aracın bu arada.

https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video acilmadi 120-140 i gectim simdi benden 45 hp guclu eradan 40-120 araliginda ortalama 2sn civari mi yavas hizlaniyorum ilginc valla videoyu merak ettim. Bir tuaflik oldugunu 110luk rioyu gectigimde anlamaliydim era ile ayni motor var

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ya bence senin araban 110 luk, ya Rio bozuk, ya denediğin yol hep - eğimli Ama ilk şık ağır basıyor bence.

Ama güzel bişey o tabi Bu arada katalog verisinden daha hafiftir getz ler genelde, denk getirirsen kantara çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rio arkadasimindi ya 90kusur binde temizdi yani bir sorunu yoktu biz getzi sifir aldik o zmaan fulleri 110luktu onun harici donanimlar 88 ama internette kac tane video izlediysem 110luk ve 88 liklerin 0-100 sureleri ayni ilginc bir olay bu arada denedigim yolda cok fazla egim yok yani normal sehir ici yollar duzeyinde tam duz degil bir tık asagida

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende izledim videoyu simdi guzel hizlaniyor araciniz. Benim getz 1187 kg herseyi stock egr vs temizligi yapmadim bu konuda dikkatimi cekti oyle denedim bir gunduz bir gece video cektim belki pilotaj belki hava sartlari ama 11kusurlere indim

Ayrica 40-140 en fazla 15 olur daha yuksek cikacagini dusunmuyorum en kisa zamanda onu da deneyecegim

http://www.techturkey.com/forum/vide...-hizlanma.html
    Sen önce şu 40-140 ı en kısa zamanda ekle 15 te yaparsın inşallah ta bizde görürüz kardeşim
    Levent'inde dediği gibi 120-140 arası 2 yada 4 sn de alınacak bir değer değil en aşağı 5 sn sürüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada 133 hp lik dyno verisi olan 40-140 12-13 saniyeye göre kıyas yapılabilir, bu arada benim sürede çok çünkü araçta baskı kaçırıyor bronz yapacam

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri yiğide saplasın .

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir güncel uygulamada benden gelsin bp 206 daki borularıda yapan custom garage sebahattin ustanın yeni eseri c2 1.4 hdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel olmuş maşallah..

maxima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray araç ne durumda şimdi bi sıkıntı yada silkeleme filan yaşadınmı yoksa hersey canavar gibi daha iyi olamazdımı diyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray araç ne durumda şimdi bi sıkıntı yada silkeleme filan yaşadınmı yoksa hersey canavar gibi daha iyi olamazdımı diyorsun
    Ya silkelenme bende çok eski, yazılımdan önce bile vardı ara sıra eurodiesel katkısı atıyordum düzeliyordu, uzun zamandır atmıyorum, birde son yazılım güncellemesinden sonra yapmaya başladı ben olayı enjektörlere bağlıyorum herhalde miadı doldu gerçe basıncımda o kadar açık değil, max 1,5 bar görüyorum genelde 1.3 civarı yürüyorum, gidiş araçta tekken gayet muazam tork 200 leri geçince gaza oturunca kafa kaldırmalar falan çok iyi oldu, Allah bozmasın şu an çok keyifli biniyorum..
    Ama yakın zamanda enjektörleri kucağıma alabilirim değişime gidersem turboyuda enjekttörüde coolerıda büyütürüm 150+ hp leri hedeflerim, tabi hiç bi sorun çıkmazsa pek kaşınmak istemiyorum açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya silkelenme bende çok eski, yazılımdan önce bile vardı ara sıra eurodiesel katkısı atıyordum düzeliyordu, uzun zamandır atmıyorum, birde son yazılım güncellemesinden sonra yapmaya başladı ben olayı enjektörlere bağlıyorum herhalde miadı doldu gerçe basıncımda o kadar açık değil, max 1,5 bar görüyorum genelde 1.3 civarı yürüyorum, gidiş araçta tekken gayet muazam tork 200 leri geçince gaza oturunca kafa kaldırmalar falan çok iyi oldu, Allah bozmasın şu an çok keyifli biniyorum..
    Ama yakın zamanda enjektörleri kucağıma alabilirim değişime gidersem turboyuda enjekttörüde coolerıda büyütürüm 150+ hp leri hedeflerim, tabi hiç bi sorun çıkmazsa pek kaşınmak istemiyorum açıkçası
    bende aracı azcık yükledim bi coolerim eksik oda şu aralar baskı fılan degiştim ondan para kalmadı
    207 1.4 hdi downpipe+egr+wg ayarı biraz ıcık 1.4-1.5 bar filan basıyo-hard yazılımın biraz düşüğü-düz boru yaptırmadım arac alt devirlerim ölmesin diye

ilk yazılımı bayabi açmıştık hard yani, bi deneme sürüşüne cıktık araç koparıyor boyle bi gidiş olmaz ama sonra hemen kesti araç korumaya aldı bizde mecbur kıstık
    cooler taktıracam da silkeleme olayını cok kişiden duydum.
    bana önerin ne olur onu merak ediyorum
    düz boru + hava filtresi+ cooler yapsam cok fark yaparmı?
    95 hp stock yeni kasa Lineaları geçiyorum 2-3 boy atıyom
    85 hp İbiza yazılımlı+dp+düzboru+k&n filtreli 105lik yazılımlı arkadaşı geçemiyom 1 boy ara ile yüruyoz.

bu arada aracın kaç kg?
    benim 1260

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aracı azcık yükledim bi coolerim eksik oda şu aralar baskı fılan degiştim ondan para kalmadı
    207 1.4 hdi downpipe+egr+wg ayarı biraz ıcık 1.4-1.5 bar filan basıyo-hard yazılımın biraz düşüğü-düz boru yaptırmadım arac alt devirlerim ölmesin diye

ilk yazılımı bayabi açmıştık hard yani, bi deneme sürüşüne cıktık araç koparıyor boyle bi gidiş olmaz ama sonra hemen kesti araç korumaya aldı bizde mecbur kıstık
    85 hp İbiza yazılımlı+dp+düzboru+k&n filtreli 105lik yazılımlı arkadaşı geçemiyom 1 boy ara ile yüruyoz.

bu arada aracın kaç kg?
    benim 1260
    bir şey soracağım yazılımı hard çekince yakıt basınç hatası mı verdi aracın ?
    ayrıca düz boru yaptır o kadar elle tutulur bir ölme olmuyor üstlerin daha iyi oluyor hava filtresi olayına da gelince kendi oem filtre ni kullanmanı tavsiye ederim 5 k değiştir yenisiyle daha iyi hava filtresi olayında hala korayı bekliyoruz bi çalışma yapacaktık ama bir türlü buluşamadık cooler da kesin yap bence araçın o sıcaklığı atması lazım ve iyi olacaktır .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu arada aracın kaç kg?
    benim 1260
    Benim araç 1135 kg olması lazım, istanbulda olsan senle bi denerdik aslında
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca düz boru yaptır o kadar elle tutulur bir ölme olmuyor üstlerin daha iyi oluyor hava filtresi olayına da gelince kendi oem filtre ni kullanmanı tavsiye ederim 5 k değiştir yenisiyle daha iyi hava filtresi olayında hala korayı bekliyoruz bi çalışma yapacaktık ama bir türlü buluşamadık cooler da kesin yap bence araçın o sıcaklığı atması lazım ve iyi olacaktır .
    Sorma Sercanım bi görüşemedik sen ne yaptın turbo ve yazılım işini ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet onu verdi daha açamadık o yüzden araç yürümüyor dip gazda Antipoluyt Fount gibi bişe dedi korumaya aldı,
    düz boru yapacak adam yokki rize de trabzona düşünce yaapacam fiyat aralığı nedri düz borunun pek bilmiyom kazık yemeyelim
    cooler bidaha ay kesin yapıcam da şimdi bekliyo zaten havalar soguk
    instagramda #53ED911 arat beni ekle görürsün araçımı
    0-100 video 11 sn
    https://www.facebook.com/groups/1179...3274768288906/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarin bende cooler takiyom :-)

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim araç 1135 kg olması lazım, istanbulda olsan senle bi denerdik aslında

Sorma Sercanım bi görüşemedik sen ne yaptın turbo ve yazılım işini ?
    Hallettim ya şuan iyileşti bu sefer yemeklimi çaylımı bir org yapalım 😊

evet onu verdi daha açamadık o yüzden araç yürümüyor dip gazda Antipoluyt Fount gibi bişe dedi korumaya aldı,
    düz boru yapacak adam yokki rize de trabzona düşünce yaapacam fiyat aralığı nedri düz borunun pek bilmiyom kazık yemeyelim
    cooler bidaha ay kesin yapıcam da şimdi bekliyo zaten havalar soguk
    instagramda #53ED911 arat beni ekle görürsün araçımı
    0-100 video 11 sn
    https://www.facebook.com/groups/1179...3274768288906/
    Okadar ince bir ayarki tutturmak sıkıntı oluyor bir yerden sonra ve cok sinir bozucu bir arıza kaydı

Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarin bende cooler takiyom :-)
    Sadık kardeşim o manifoltu turbo ve seni istanbula bekliyorum 😊😊

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hakkını verelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hallettim ya şuan iyileşti bu sefer yemeklimi çaylımı bir org yapalım 😊
    Hiç farketmez kardeşim, konuştuğumuz gibi 3-5 denk araba olursak keyifli bi deneme olur ve sonrasında çay çorba bişeyler yaparız 122 lik tsi lazım aslında bana, merak ediyorum nasıl yürürüz ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)