kolay olduğunu biliyorum ama o denli kolaymıdır onu bilemem, İngilizce how to clock a turbo derseniz birçok bilgiye sahip olabilirsiniz, konu ile alakalı özellikle youtubeda birçok video var.
konuda hassas olunması gereken nokta yağ beslemesi diye biliyorum, oryantasyonu değişince yağın akış yönü,çıkış,girişi etkilenebilir o sebeble onlarında dikkate alınması ve gerekliyse ona göre modifiye edilmesi gerekiyor.
diyorum ya kolay olduğunu biliyorum hatta nasıl yapıldığını anlatan videoların birkaçında adamlar 3 anahtar kullanmış okdr ama siz yinede iyi bir araştırın sonradan başınız ağrımasın.
Koray ya onların fazla bir farkı olmaz sana senin sorunun hiç esnek boru kullanmamıssın direk hava sıcak şekilde coolera giriyor
sonrada soguyunca hacmi düşdüğü için az hava basılmış gibi oluyor araca yani giren 02 miktari ile motora basılan 02 miktarı aynı.
sen bence turbo ile cooler arasına esnek 25-30 cm lik bir silikon boru koysan herşey düzelecek.
bi denemekte hiç olmazsa fayda var.
Problemim çok büyütülecek bir problem değil aslında aracın giderinden memnunum sıkıntı yoksadece biraz daha tepki gelirmi, onun peşindeyim
Silikonda olsa sonuçta aynı sıcaklıkta aynı hava geçiyor içerden mantık kurarsak, silikon araba çalışırken sıcak havayı soğutan özelliğe sahip bişey değil sonuçtasadece kontağı kapattıktan sonra kroma nazaran dışardan baktığında daha çabuk soğur silikon
![]()
Kontak kapattıktan sonrada sıcak soğukla işimiz kalmıyor zati.
Kromun bu tip olaylarda negatif etkisi olmuş olsaydı çoğu 300-500+ arabalara uygulanmazdı
silikonun faydası; turbodan sonra takılınca turbon diyelim 120 lt hava basıyor bunun 20 lt si silikon genleşmesinde kalıyor ve 100 hava direk coolera gidiyor geri kalan 20 hava ise coolerda 100 lt
soğuyunca 90 lt ye düşecek ve silikonda biriken 20 lt de coolera gidince hemen arkasında 10 lt düşecek ve motora direk 100 lt hava basılmış olacak ama
silikon boru olmayınca 100 tl havan soğuyunca 90 lt olacak ve motora 90 lt hava gidecek.
benim demek istediğim olay bu yani arada küçük bir absorve ve depo alanı oluşturmak.
kaldıki çoğu orjinal turbolarda hep 30-40 cm lik silikon boru kullanılması 300-500+ hp lerdeki araçlarda silikon boru dayanmaz o yüzden koymuyorlar.bizim basıncımız 1.5 bar olur max.
bak adam ne kadar uzun silikon boru koymuş araca hatta direkt koymamış kıvrım vermiş.
silikonlu borudan geçen havadaki oksijen miktarı ile demir boru arasındaki farka bir şey diyemeyeceğim fakat gösterdiğiniz resimdeki gibi OEM yani orijinal fabrika bağlantılarının silikon boru (aslında silikon değil buda ama biz silikon diyelim) amacı tamamen burada not etmediğiniz bambaşka bir sebepten.
bu boruların bu şekilde uzun ve esnek olmasındaki gaye/sebeb aracın motorrunun gaz verdiğinizde arkaya öne doğru esnemesi ve bu esneme sırasında sabit olan intercoolerın esneyememesinden dolayı o hortuymun kopmaması içindir.
herzaman boru uzunluğu uzadıkça, sistemde olan dönüşler,radüsler artıkça turbo ile intercooler arasındaki besleme zayıflayacaktır o sebeble kesinlikle daha kısa ve daha düz olmasının avantajı vardır bunu herhangi bir makine mühendisine sorabilirsiniz fizik kanunları değişmeyecektir.
Esneme yok mu var mı görmek / inanmak istiyorsanız 1.4 - 1.6 tdci / hdi ile dynoya çıkın kaput açık vaziyette dyno üzerinde motorun hareketini inceleyin yük altında.
Mukavemet gösterir motor. Esneme olmayacaksa motor kulaklarının içinde neden emici ve esnek görev gören silikon dolgu var, direk metalden kulak yapsalardı tüm titreşimi şasede hissetseydik.
Esneme konusuna bi açıklıkta ben getireyim cooler taktıktan sonra bariz şekilde içerden hissedebiliyorum bunu taş gibi his.. ne hissi diyeceksiniz ama tarif edilemezvibrasyon yok sabit bi parçaya direk krom boruları sabitlediğim için sert bi olay var, Allahtan coolerın sağına soluna 10 cm lik silikonlar kullandık ve uzun boruda bi ek yaptık ordada silikon var vibrasyonu azda olsa aldı..
Aslında ben tam turbonun çıkışında silikon kullanmak istedim ama yapamadık bi türlü
hocam estrafurullah ne ukalalığı hepimiz kardeşiz ve hepimizin fikri olabilir, saygı duymak lazım.
ama güzel kardeşim ben sana fikir beyan etmiyorum, bir makine mühendisi ve 100lerce dizel motor rektifiye tecrübesi ile bunları söylüyorum.
zaten diğer arkadaşlarında sizin bu yorum üzerine verdikleri cevaptanda anlayacağınız gibi elbetdeki bir motorun esnemesi vardır, ve elbetdeki bu sabit boru olursa o esneme gider ortaya vibrasyon girer, kopmalar, çentik koparmalar, parçaların yerinden çıkarma durumları girer ve elbetdeki bu parçalar bu sebeb ile esnek kauçuktur (silikon değil, silikon bambaşka bir malzemedir bu malzemeyi genelde açık hava filtresi gibi kitleri motor kelebeğine bağlarken görürsünüz orijinal araç parçların hortumları vs asla silikon değildir).
motorunuz motor departmanında kulak vasıtasıyla orada esnek dururlar, esnemeseler her gaza bastığınızda, her 1 deviri araç içinde hissedersiniz ve bütün trim parçaları takır takır ses yapar araç konforlu sürülemezdi.
bu sebeble motor kulakları esneklik payı verirler, diğer arkaşaında dediği gibi motor kaputunu açarsanız ve başka bir arkadaşınız arabanın içinde gaz verirse gözlerinizle görürsünüz motor dediğinizin ne denli esnediğiniz.
bu bide boş vitesde olan bir durum, asıl vitesde yolda ilerlerken o esneme bunun 3-4 katı bir esnemedir o sebeble evet kardeşim mutlaka esneyebilen parçalar takarlar araba üreticileri ve açıkçası bunun güçle, havayla alakası yoktur diye size %99.9 emin olarak bunu teyitde edebilirim zira asla uzun ve dönemeçli bir boru,hortumun yada o hortumun malzemesinin etkisinin herhangi bir olumlu etkisi olacağına inanmıyorum.
söylediğiniz durum aslında tamda aksinedir aslında fizik kanunlarını düşünecek olursanız.
atmosferik motorlarda takılan cold air intake denilen uzun borulu ucunda açık filtreli kitlerde o borular genelde ısı yalıtımlı borudurki boru ısınmasın içindeki motora doğru giden havayı ısıtmasın diye.
fakat turbolu motorda turbodan çıkan boruyu değil silikonlu yada kauçuklu borudan imal etmek tam tersi asıl ısıyı dışarı veren bir malzemeden üretmek istersiniz.
bunun ana sebebi eğer turbodan çıkan boru ısıyı dışarı veremez ise intercoolera sıcak hava üfler fakat aynı boruyu ısıyı dışarı verebilen bir malzemeden üretirseniz bu sefer turbodan çıkan hava bir nebzede olsa soğacaktır ve buda daha fazla oksijen demektir.
krom silikondan herzaman daha mantıklıdır. akışdaki sürtünmesi kromun daha azdır. basınc geldiğinde anlık şişme yapıp basınc gecikmesi vs yapmaz.
ufak detayları boşver koray be yönünü falan çevirmeyi boşver azaltacağın ufak miktar çokda etkileyeceğini sanmıyorum. koycan turboyu bakcan yoluna![]()
110 luk 308 turbosu oluyormu bizimkine ? Turboyu elime alirsam ne koyacami dusunuyom . Elime alacak gibide durmuyo simdilik ama genede hazirlikli olalim![]()
arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. ilk mesajımı da bu konuya yazıyorum . konu hort ancak umarım cevap alırım. citroen c2 aracıma da cooler uygulamak istiyorum ancak gereksiz diyenler yoğunlukta. hard bir yazılım artı downpipe yaptırıcam. cooler gerek diyorlar . kullananlar tecrübelerini yazabilirse sevinirm selamlar takrar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)