maşAllah değerler çok iyi ... problemsiz binin inşAllah ...
çok iyi değerler maşallah..orj turbosu ne acaba..
RACE WERKS
Forumdan ceed ine hard yazılım yaptıran birisi 2.gün turbosu cortlayınca foruma konu açmıştı.
Pek dayanıklı değil sanırım Kore grubunun turboları.Sıkıntısız binersiniz umarım
tanıdığım yakın bir abim var aynı şekilde ondada biri tek kapı biride bu yeni çıkan ceed'lerde var otomatik dyno da aynı gücü verdi oda paşaoğlu yazılımlı ve çok az yaktığını sölüyo
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
maşallah güzel değerler
RACE WERKS
2010 model ceedlerde kullanilan turbolarda sikinti vardi... yazilima cok dayanikli degillerdi ancak 2011 modellerden sonra ve gunumize kadar kullanilan turbolar baya dayanikli...
Ben iki kia aracimda, tanidigim bir cok kisi kia aracinda cok uzun sureler yazilim ile kullandi turbolarin da masallahbir sikinti olmadi...
Benim aracim 167 hp dyno versi vardi... yazilim arti box ile 200 hpleri alan ceedler biliyorum.. turbo sikintisiz...
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
41 kere maşallah çok güzel tork vede güç herkezin dedigi gibi turbo su koyvermez inşallah
doğru kullanımdan sonra sorun olmaz bende focus vardı 1.6 tdci hybrid ile 184-370 yakalamıştık
katalizörün sökülmesinden yanayım bu güç ile 1-2 aya kalmaz kör tapa gibi tıkanır
son susturucu sökümü - 9 hp bilginize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)