inşallah herşey istediğin gibi olur. Bende bi ara e90 için bakmıştım, forumlarda araştırmıştım. Bazıları intercooler iyi olur bazısı ise yazılım yap yeter dediler. Forumda araştırmalara dayanarak seninde belirttiğin gibi 330d intercooler ve 330 enjector ve yazılımıda biraz açtırman yeterli olacak diye düşünüyorum. Turbo olayına da bakınmıştım ancak o konu hakkında bir fikir edinememiştim.
türk üretimi Connecting site... havale ile 350 tl
nos un zararı daha fazla stock motorda sıkıntı
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
İntercooler neye göre büyütülüyor ? Çok merak ettim. Bunun litresi falan varmış fakat dış hacim yazıyordu. Duvarları silince kaç lt gerekiyor . İçine su doldurup bakıcam.
Ayrıca , modifiyenin amacı araçları hızlandırıp üst seviye kendinden güçlü arabalarla yarışmak değil midir ? Hız ivmelenmeyi arttırmak değil midir ?
Burak kardeşimin arabasıda gayet iyi yürüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Aki6uZVyjS8
Paranın satın alabildikleri ile modifiye yapıyoruz. Sıfırdan motor üretmiyoruz. Tartışması bile lüzümsuz.
stok bır 320 d için cooler ihtiyacı nedendır? ne gereği varki?
bir arkadaş yazmış araç şişmez iyi olur diye. iyide arabada ne buyuk turbo var ne başka bişi. bmw stok bmw için cooler mı hesaplayamamış ?
BMW kendi power kitlerinde de intercooler, fan ve beyin ekliyor.
En üstteki postta link olarak var, arkadaşın aracında yazılım da varmış.
Ben M performance kiti taktırıp üzerine yazılım yaptıran ve sonucunda 280 hp dyno verisi gördüm 320d de. Şu aralar %30 indirim kampanyası var. Yaklaşık 3500 tl gibi beyin fan ve 335d intrcooleri alabilirsiniz bmw den. Sonrasında isterseniz yazılım yaptırıp daha güçlendirebilirsiniz. Yazılım varsa cooler ve fan iyidir. Aksi halde sıcak bölgelerde çok sıkıştırırsanız safe moda alabiliyor araçlar maalesef.
Konu sonuca bağlanmamış. Taktırdınız mı cooleri memnun kaldınız mı?
Ben de bu ara yazılım ve cooler düşünüyorum. Sadece yazılım yaptıran bir arkadaşım vardı, araç harika gidiyordu gerçekten ama 220 geçerken gaz kesilip araç korumaya alıyordu. Ayrıca şanzımanda 2 den 3 e geçiş sıkıntılı oluyordu biraz. Araştırma sonucu aracın aşırı Isınma uyarısı verip koruma moduna geçtiğini tespit ettiler. Kısaca orijinale geri döndü.
Ben de yazılımı yaptırırken hem şanzımanın sınırlarını aşmadan ( bildiğim kadarı ile zf6 450nm kadar dayanıyor. ) iyi bir yazılım yaptırıp Isınma sorununu da intercooler ile çözmeyi düşünüyorum.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hangi cooler ? Ne Kadara mal oldu? Kaç hp vs .
Teşekkürler şimdiden
Methanol, water injection gibi uygulamalar yuksek hp'li, performansi arttirilmis dizellerde egt'yi dusurmek icin kullanilan yaygin birsey. Arkadas yardim amacli soylemis demediginiz kalmamis. Yazik bence, techturkeyde bazi insanlar, ogrenmeye daha acik olmalilar. Ayrica bilginize sunarim, egt dizelde pek onemli birseydir, performansi, turbo ve motor sagligini etkileyen en enemli unsurlardan birisi. Amerikadaki 1000hp+ cummins, powerstroke gibi uygulamalar bakarsaniz cogunda water injection gibi cesitli alternatif sogutma yollarinin kullanildigini gorursunuz. Ayrica Black Smoke Racing w123 kasasinda (600 hp om606) water injection kullanmistir ki egt yi dusursun. Kisacasi uzun sureli performansli kullanimda, eger aracininz performance olarak gelistirilmis ise (buyuk turbo olur, yazilim olur) methanol veya water injection kullanmanizda fayda var. Haa iki basip egt yukseldimi kenara cekicem diyosaniz o zaman gerek yok.( tabi bunlar ekstrem ornekler, bu konudaki bmwde olacagini hic zannetmem)... Asil konuya gelirsekte, pahali olsada bence forge intercoolerin alinmasi akillica olur cunku hem tatminkar performansi hemde, araci satarken ya da araci orjinale cevirdiginizde elinizde kalicak ikinci el parcanin kolay satilmasi acisindan daha avantajli olur.
35AR5226'' seni de tebrik eder projene basarilar dilerim, keske benimde kendi aracimi yapicak altyapi ve bilgim olsa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)