User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: 1.7dti egzos yardim

Amazing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün son susturucunun yerine düz boru koydum. dp ve yazılım varken geri düştü aracım bunu yaptığımda. şimdi turbo ve cooler büyüyünce tam tersi fark edilir derece üst devirler canlandı. altta bi değişiklik olmadı sanki. ses çok fena arttı. sokaklarda mümkün olan en sessiz şekilde gitmeye çalışıyorum ama yinede çok gibi. ortaya freeflow bir susturucu koymak gerek.
    Yani direk boru . turbo büyüyünce işe yarıyor diyosun orjinal turbo ile sona egzos gerekli degilmi
    Z20LET POWER!
    PR MOTORSPORT

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence orj turbo ile dp, sona kadar düz boru ve sondada oem susturucu en iyisi. turbo büyütme vs yapınca bende araç bu şekilde resmen sıkıla sıkıla gidiyordu üstlerde. düz boru rahatlattı şu an ama ses fenalarda. ortaya freeflow bir susturucu koymadan olmayacak. 3 tane ekip arabası durmuş sabah sabah muhabbet ediyordu. gaz vermeden rolantide geçtim yanlarından ama arkamdan baya bi baktılar. ara sokaklarda goruldama yankılanıyor.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan aracımda sadece son var kat iptal düz boru 48 lik orjinal borusuyla 2 ay gezdim son yokken şuan taktığımda giderinde hissedilir fark var

aynı yokuşu aynı hızlarda çıkış farkı ivmelenmesi

üst devirlerdeki 5 bine dahada rahat gelmesi gibi etkileri vardı yani hissedilir bi şekilde

son koymam yazılım yaptığım zaman ne olur sesi biraz toklaştırmak adına spor bi son koyabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)