F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Herkese iyi forumlar geçmiş bayramınız kutlu olsun ,arkadaşlar aracım peugeot 308 hdi 90 lık aracımda genellikle araba ısınınca olan 2800 devir de bi kesilme gelip gidiyor bazen 3000 devirde yapıyor yanı o devirlerde bi gelip gitme var bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim bu arada aracım 107000 de
RACE WERKS
207 1.6 hdi vitesteyken gazı bırakınca direk anlık tuketim 0 oluyor
Enjektörle alakası yok, olabilir belki ama akla hemen en kötüsünü getirmemek lazım. Forumlar da yorum ya turbo bitiktir yada enjektör![]()
Yakıtı nereden alıyorsunuz ?
Işık yanık çok mu geziyorsunuz ? ( pompa açısından soruyorum ) gibi birçok sorgulanması gereken şey var. Önce kullandığınız yakıtı değiştirmekle başlayın yine olmazsa würth ün yakıt katkılarından koyun problem çözülecektir. Çözülmezse o zaman turbo mu wg mi enjektör mü sorgulayabilirsiniz..
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir siteyi illegal olarak(misafir) takip ediyordum.Forumun genel olarak bilgi durumu olsun saygı çerçevesi içinde anlaşmaları olsun gayet iyi bence.Ve Sonunda bende üye olmaya karar verdim.
Arabam Ford Focus titanium tdci.Aracımda şuan için yazılım var egr ve kat iptali var. 150 hp civarı güç aldık.Her ne kadar başlarda tatmin edici olsada insan daha fazlasını istiyor hep
Herkese keyifli forumlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)