C1 e ben takacaktım ama araç çok kısa kaldı bende. Yapılması gereken bir geliştirme bence. Yatay olarak 1.5 dci lerin falan cooler ları olur gibi duruyordu.
Ama dikey zor. Yazılım vardı bendeki c1 1.4 hdi de gayet değişmişti arabanın gideri.
Printable View
Arabasına göre değişir bunun cevabı, at arabası gibi binilmiş bir hdi alırsan olmaz.
Ama temiz düzgün kullanılmış olursa üzmez. c1 dizel baya ekonomik bu arada. 1.0 mmt yakar, yani cüssesine göre yaktığı bence haram.
1.0 ın 7 yaktığı yerde 1.4 hdi 4.5 anca yakar ki çok bile söyledim. Km yapacaksan eğer 1.4 hdi + remap + cooler öneriyorum.
Just a moment...
emsal bir ilan atayım size, sanırım cooler zor da olsa takılıyor.
c5 e-hdi remap sonrası 5. viteste 4 bin devir civarı p0234 hatası alıyorum. Enteresan ama başka viteslerde bu hata gelmiyor.
elm ile baktığımda. ABS/ ESP Yakıyor ve arızaya geçip korumaya alıyor.
Akü sök tak yapınca abs / esp hatası gidiyor ama motor ikazı kalıyor.
Yazılıma bakacağız yarın mapper ile ama önden bir bilgi almak istedim.
araçta vnt turbo var wg kolunu rahatça ittirebiliyorum manuel olarak haliyle vnt kanatlarında bir sorun gözlemlemedim.
Araç elm ile max 1.55 bar basıyor ama muhtemelen map ın okuyabildiği max basıncı görüyorum. Araç daha fazla basmak istediği için overboost hatası aldığımı düşünüyorum.
Tecrübesi olan varsa şuna da bak diyecek birileri önerilere açığım.
Valla o kadar değişken ki. Araca bakmak lazım. PSA tarafında 1.6 motorda TD02, GT1544, GTC1244, GTD1244 hepsi çıkıyor. Hepsinde motor aynı aslında turbo farklı. O yüzden araç üzerinde bakmak en doğrusu. Yani hatta şöyle 92 lik 1.6 araçta TD02 olan da var GT1544 olan da.
1.4 HDI oem baskı Güç ve Tork olarak kaçlara kadar dayanır.
Tam gazlar da düzlükte ve yükte rampalarda salıyor kendini devir boşa dönüyor.
Yaklaşık 30 bin km oldu oem psa ürünü ile değişti.
Yazılım cooler var.
td025 emme+egzoz hybrid ile gt1544 hybrid arasında güç farkı ne kadar olur? Yok yere 1544 alıp para harcamak istemiyorum fakat td025 ufak gözüküyor. Turbo ve yazılımcı benzer gücü alacağımı söylüyor deneyimleyen var mı?
GTD1244VZ ye düzgün hibrit yapan yer bulamadım. Bir tane yaptırdım araba 120 hp orijinal iken 100 hp oldu. Hibrit yaptırırken dikkat edin. HDi Tuning İngiltere'den Turbo getirtmek te çok maliyetli.
Araba hızlı vites atıldığı zaman 3. vites keyfine bağlı, 4.viteste kesin stop ediyor. Diğer viteslerde henüz tecrübe etmedim. Yakıt kesilmiş gibi stop ediyor araba. Bu arada araç Focus 2 1.6 TDCi , OEM hybrid turbolu yazılımlı vs. Aracın baskısı kaçırmaya başladı bundan dolayı olabilir mi yoksa sıkıntıyı başka yerlerde mi aramalıyız? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler