Fatih Fethiyede buluşursak ben hallederim![]()
Mondeo 2.0 tdci otomatik sw ne yakmalı sehir ici ve sehir dısı
Ben uzunda 6 litre ortalama ile gidiyorken sehir icinde 13 litre ortalama ile gidiyor bu nasıl bir fark yazılım yapsak düşermi yakıt
Daha yeni aldim Yola çıkmadan bakım yaptım 53 binde idi bakımı gelmeden yine yağdı filtrelerdi değişti tatile çıktım 120-130 ile 6 litre ile gidince cok keyifli oldu 25 kuruş bedava geldi bana sehiricinde ortalamayı sifirlayip 12-13 araliginda olunca ne oluyoruz dedim bunu derken az yakayım modunda da kullanmadım 9-10 aralığına razıyım biraz daha kullanıp bakacam artık yazılım yaptıran varmı ne olur ne farkeder onu merak ettim
Beyler çok pasifsinizHani rolling ? .
Ayrıca 1.6 hdi tdci c segmentinde ortalaman 1350 kg+ olduğundan stok turbo ile gitmiyor.
Ben çözümü enjektör ve 1749 takarak buldum. Aracımı elden çıkartamadım . Çıkartırsam hafif birşeyler yapıcam.
Arkadaşlar sizlere bir sorum olucak belki daha önce başına gelen vardır ?
Aracım 1.4 tdci fiesta euro 4, yazılımlı, katalizör boş, egr kör...
uzun yoldan geliyordum yaklaşık 500 km hiç durmadan gittikten sonra aracı biraz sıkıştırdım, 5.vites biter gibi oldu sanki yada tam olayı o an anlayamadım hız 190 civarıyken tak diye bir ses geldi ve gaz kesildi motor ışığı yandı ve 2 sn sonra herşey normale döndü ?
Aracı sıkıştırırım ama kesiciye hiç sokmam,sokmadım yani 4000-4300 rpm gibi en geç vitesi değiştiririm,şimdi sizlere sorum yaşadığım olay kesicimiydi yoksa uzunca km hiç durmadan yol aldıktan sonra sıkıştırınca bişeyler kendini korumayamı aldı yoksa bişeyleri kucağımıza mı aldık
1 hafta olucak araçta şu an için hiç bir arıza ışığı ve sıkıntı bulunmuyor ?
Başına gelen yada tecrübesi olan arkadaşlardan fikir yürütmesini rica ediyorum.
Bence normale döndüyse panik yapmayın içinizi ferah tutun, ama ustanızı arayıp bi konusmanızı tavsiye ederim. Öğrenmek lazım sıkıntılı bişey olabilir düşük ihtimalle. Bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
Peugeot 1.4 HDI 2007 model araç için, yazılım ve turbo pallerini büyütmeyi düşünüyorum. Yazılım ve turbo revizyon'u ile bir nebze olsun güç alabilir miyim?
Bazı araçlar'a değmiyebiliyor önü kapalı olduğu için bu araçlar'a değer mi? Hiçbir bilgim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)