Bektas hayirli olsun dizele donus yaptin yineyanlarsinda sen simdi bununla
![]()
gazihanın 330 bizde 310 hp de kullanıldı birsüre mükemel keyifliydi 4 te gaza asılınca kıcı serit degiştiriyodu 650 tork vermişti daynoda. artık kesmemeye başlayınca birazdaha hard birsey için kollar sıvandı 2260 vardı üstünde turbo büyüyecek ama tam kararı mehmet usta verecek bakalım beklemedeyiz suan
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
şu an gtb 2260 vklr olan bilyalı turboyu kullanıyorum saglamlıkta üstüne denilcek yok eyüp ün dedigi gibi bilyalı turbo kullan keyfine bak istersen elimdede var bir adet yedek turbo dizel candır can
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
2 gün önce düz 76 çektik gücün biraz düştüğünü hissettim ama üstler kendine geldi 3 tane kat söktük çok dolu değillerdi
2 3 gün içerisinde emme manifolt temizliği ve yazılım yapılcak sonuçları buraya yazarım
ama ses şahane oldu
Hayırlı olsun biraz oynandığı zaman tam şaka makinası haline geliyor.
Emmeyi temizlemek için açtığınızda flaplarıda iptal edin bence.
330d da varmıymış
BMW e39 530d Swirl Flap Removal 1 of 2 - YouTube
o flaplar yüzünden başımıza neler gelmedi nelerbir tanesini pistonun dibinde bulduk, o kadar diyeyim
![]()
Motorlarının kırılma sebebi o flaplar zamanla kopup emme manifoldundan içeri kaçıyorlar sonra motor kırılıyor o yüzden en iyisi iptal etmek..
Ama manuel 184 lüklerde yokmuş,otomatiklerde varmış.Şanslısın o bakımdan.
BMW diesel engine "SWIRL FLAPS" all you ever ever need to know about Swirl flaps!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)