Pendikte servisin turbo işlerinibyaptırdığı bir firmaya yaptırıp 2kere yağ kaçırınca guney turboya yaptırıp turbomuzu chipli araçta sıkıntısız kullanmıştık..huseyin abi iyi bir esnaf gerçektende..
Pendikte servisin turbo işlerinibyaptırdığı bir firmaya yaptırıp 2kere yağ kaçırınca guney turboya yaptırıp turbomuzu chipli araçta sıkıntısız kullanmıştık..huseyin abi iyi bir esnaf gerçektende..
aracın üstündeki turbo ne ? bu bilindikten sonra bir büyüğüne geçilir, olmayacak diye birşey yok, turbo büyütmek daha mantıklı. önce turbo markasını ve kodunu öğrenin, flanşlar, hortumlar , gerekirse tabii hepsi yapılamayacak şeyler değilki.
benim naçizane tavsiyem ne yapmak istiyorsanız bir seferde yapın sonra tekrar uğraşmayın. turbo büyütme, downpipe, büyük intercooler ve güzel bir yazılım.
Cruze u bilmiyorum ama 2.0 Cdti Insignia larda GT15 turbo var. Aynı olabilir
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Sahsen dizel arabama boyle bi islem yaptiracak olsam. Gider bi Mehmet Gazihan'la anlasirim arabayi birakir herseyi bitmis sekilde teslim alirim. Bisey oldumu yapan belli olur en azindan. Gidip turbocuya yaptirsan ardindan yazilim yapsalar. Bi sikinti oldugunda tuner turbocuyu , turbocu tuneri suclayacak. En mantiklisi gidip hepsini ayni yere yaptirmak. M
evet arkadaslar kısa bır aradan sonra yazılım dpf iptali ve downpipe ısını hallettım ve keske daha once yaptırsaydım dıyorum gercekten harıka bı sonuc aldım izmirde olan arkadaslar varsa denemek ısterım![]()
şimdilik F30 320d ile deneme sonucum çok basarılı bekledıgımden fazlasını verdi bana eger polo gti bulabılırsem stock mutlaka denıcem. ızlenımlerıme gelınce hemen hemen 2 gun oldu ıslemlerı yapalı fazla deneme fırsatım olmadı ama daha once 190la cıktıgım rampayı su an 200le cıkıyorum 210 220km gıbı hızlara gayet rahat zorlanmadan cıkıyorum eksoz sesı harıkanında otesınde ne ben ne de egsozcum boyle bı ses beklemıyorduyakıt tuketımını hıc karıstırmayalm su an hıc ıyı degıl heyecandan ayagımın ayarı kactı
![]()
aracı kime yaptırdın,sonuçlar hakkında bilgi verirsen faydalı olur.kazasız sıkıntısız binersiniz inşallah
Yazılımı Ege turbo arda yaptı downpipe ve dpf iptalinide 3.sanayide okan usta yaptı gayet memnunum ilerleyen zamanlarda izlenimlerimi paylasirim. Video eklemeyi beceremiyorm ama en kisa zamanda atmaya calisicam
izmirden forumdan biri vardı hem ecufast yazılım yapıyor hem turbo ıslerıne bakıyordu adını unuttum ama telefonda konusmustum ıyı bır esnafa benzıyordu vede buradan referansları vardı. onun dısında guney turbo huseyın usta ıyıdır bu buyur derse buyur olmaz arıza cıkarır dersede yapmaz.
320d yi 7-8 boy gectiyseniz, stok polo ile cok cekismeli bir rolling olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)