port polish manifolt polish + yazılım daha faydalı olabilir gibime geliyor dizelde.
port polish manifolt polish + yazılım daha faydalı olabilir gibime geliyor dizelde.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
7-8 boy atma kismini bilmiyorum cunku ruzgarimda geliyodu f30 ancak ruzgarimda olmasaydi nolurdu bilmiyorum... Stock gti f30a 7-8 boy atiyosa gerek yok denemeye
yaw bi kere de bilip bilmeden sallamasanız. Turbo büyüdükten sonra wastegate ayarı neden şart. Her turbo aynı basınçta aynı gücümü verecek. Yani fındık kadar turbo ile kafam kadar turbo 1 bar bastığı zaman aynı güçte mi kalacak. Ya da ufacık turbo 1 bar basabilioken koca turbo 5 bar mı basacak da güç alacak. Wastegate ayarı olmadan da yazılm olmadan da turbo gayet rahat büyütülür. Yazılım yapılmayan arabaya turbo büyütemio muyuz? Mekanik bu kadar mı zor bişey. turboyu büyütürsün ona göre de enjektörü bir miktar büyüttüğün zaman sorunun çözülür. Enjektörü git 1000 cc yap demiyorum. 300 cc ise 330 cc yap kurtarır. Ne rolantide sıkıntı yaşarsın boğulma olur ne de başka bişey. Biraz zengin çalışır normal devrinde ama çalışır.
IN BOOST WE TRUST
en önemlisi westgate değildir wastegatedir ve wastegate turbonun üzerindedir turbo ile birlikte veya siz sonradan takarsınız
Arkadaslar bugun duz yolda gps i acip ufak capli bi deneme yaptim gps te 234 gordum ve beni gayet memnun etti en kisa zamanda limitlerde bi deneme yapip paylasmayi dusunuyorm
Turbo büyümeyecek diye birşey yok hocam, yapılır ama şöyle bir sorun var manifold flanş yapılır ve büyüklüğe göre yer açılır motor bölümünde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)