User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1.7 dti P1125

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akrabamın bu kasa dizelinde aynı sorun vardı ama araba 1.3 mü 1.7 mi inan hatırlamıyorum izmite giderken 100 120 130 km li hızlarda stop ediyordu o hızla giderken marş yapıyorduk otobanda , sanayide bi hortum mu ne birşey degistirmişti düzelmişti bence tekrardan bi kontrol edin

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Map-maf başka araçtan alırım deneme yapmayı düşünüyorum belki onlarda sıkıntı vardır.
    olabilir inan ki her şey olabilir ama bulunmuyor allahın belası şey yarın arabayı servise bırakacağım öyle bir haddeye geldim ki deseler sandık motorla çözülüyor onu bile takacağım yani o derece oldum bu arada benim araba stop edip arızaya geçtikten sonra daha iyi devirleniyor ve iyi gidiyor serilik geliyor buda ayrı bir olay mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi tıkadık,sonuç aynı 120 de yokuşta arıza yakıyor.
    wastegate hortumu yerine takılı olsun ve boost solenoide giren iki hortumu yerlerinden söküp , birbirine bağlayın. bu şekilde solenoid devre dışı kalır.

bu haldeyken arıza tekrarlanıyorsa, wastegate arızalı veya wastegate e basınç ulaşmıyor , eğer arıza olmuyor ve aracın gidişi zayıflıyorsa solenoid valf arızalı demektir.

bu şekilde bir deneme yaparsanız birşeyler netleşir.

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akrabamın bu kasa dizelinde aynı sorun vardı ama araba 1.3 mü 1.7 mi inan hatırlamıyorum izmite giderken 100 120 130 km li hızlarda stop ediyordu o hızla giderken marş yapıyorduk otobanda , sanayide bi hortum mu ne birşey degistirmişti düzelmişti bence tekrardan bi kontrol edin
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir inan ki her şey olabilir ama bulunmuyor allahın belası şey yarın arabayı servise bırakacağım öyle bir haddeye geldim ki deseler sandık motorla çözülüyor onu bile takacağım yani o derece oldum bu arada benim araba stop edip arızaya geçtikten sonra daha iyi devirleniyor ve iyi gidiyor serilik geliyor buda ayrı bir olay mesela
    Tesekkurler,orjinal yazılımı tekrar yükleyip çözenler olmuş,bazılarıda ecu degiştirmiş.

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki Yazılım üzerinden p1125 nolu hata kodunu kapattırıp denediniz mi hiç ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha deneyemedim yazılım orjinal mi onu bile bilmiyorum.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahminime göre eski sahibi tarafından yazılım yapılmış araca ,basınç açılmış vs olabilir satmadan eski yazılım yüklensede basınç açık kalmış olabilir , ilk olarak orjinal yazılımı yükleyin araca sorun hala devam ediyorsa beyinden arızayı silin

istanbulda bir çok arkadaş var yazılımla kullanan onlar araçla bi test yaptıklarında anlarlar aslında yazılım olup olmadığını birde tech ten berkay aydınla görüşmenizi tavsiye ederim kendini yazılımda yapıyor orjinal yazılımınıda yükleyebilir aracınıza iyidir işinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahminime göre eski sahibi tarafından yazılım yapılmış araca ,basınç açılmış vs olabilir satmadan eski yazılım yüklensede basınç açık kalmış olabilir , ilk olarak orjinal yazılımı yükleyin araca sorun hala devam ediyorsa beyinden arızayı silin

istanbulda bir çok arkadaş var yazılımla kullanan onlar araçla bi test yaptıklarında anlarlar aslında yazılım olup olmadığını birde tech ten berkay aydınla görüşmenizi tavsiye ederim kendini yazılımda yapıyor orjinal yazılımınıda yükleyebilir aracınıza iyidir işinde
    Aynen berkayla konustum,once orjinal yazilimi deneriz dediginiz gibi,bide op-com siparisi verdim log falan alicam bakalim sorun neymis,araba suan gercekten iyi gidiyor yazilim galiba var

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 307 1.6 hdi aracıma yazılım yaptırıp , wg yi maunel olarak açtıktan sonra bu sorun başıma geldi benim aracımdada 140 ' dan sonra kesilip korumaya alıyor kendini. Konuyu takip ediyorum

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah belasını versin bu dizellerdeki limp mode sıkıntısının. yuvam dağıldı aç açıkta kaldım anasını satayım. kimse çıkıp ben çok çektim demesin bana. 2.5 yılımı verdim aklınıza ne geliyorsa yaptım. artık değişecek yeri kalmadı arabanın. bi ibiza parası daha harcadım. hala limp hala limp. inatlada satmıyorum satmayacağım çözücem ulan bu sıkıntıyı. birisi çözseydi bi ibiza parası kazanmıştı şimdiye kadar sırf benden. artık harcayacak para kalmadı ama akıl verecek birisi varsa heyecanla takipteyim.

sökerim dizel gibi motorunuda yakıtınıda. 2 katı yaksın artık benzinli alırım. tüpte taktırmam geçer giderim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey orjinalse vakum pompası vakum yapıyor mu ordan başlamak lazım, eğer yapmıyorsa 2. çıkıştan vakum alınır o sıkıntı değil, vakum geliyor ama selenoid valfi arıza verdiriyorsa valf değişir, eğer herşey sağlam ama arıza devam ediyorsa yazılım tek çözüm gibi...
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet op-com ile live data aldım

5. vites gaza yüklendiğimde basınç 200 kpa seviyelerine çıkmış 2-3 saniye ve sonra arıza ışığı yandı.

Bu fındık turbonun bu kadar basması normal mi? Yoksa map sensörü hatalı ölçüm mü yapıyor ne dersiniz? 1003 numaralı satırda arızaya geçiyor.

Debimetre - Boost pressure (V) - Boost pressure (kpa) - Boost pressure command (kpa)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atmosfer basıncını çıkarmadan düşündüm akşam, çıkarıp mı hesaplamak gerekiyor?

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu takipteyim.bende merak ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun çözüldü. Zaman bulamamaktan dolayı bu kadar uzadı.

Problemin kaynağı turbo borularından birindeki çatlakmış. Hatta 1.7 dti larda çok meşhur bir boru bu Sıfır fiyatı 300 TL gibi saçma sapan bir rakam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu problem ilk wg yi söktüğümde başıma geldi. 120 de ışık yakıyor sonra turbo yokmuş gibi hiç yürümüyordu. Sonra yazılım yaptık sildik hatayı ama yine de external wesgate olmadığı için bu sefer iki üç sıkıştırmadan sonra 160 180 gibi yakar oldu. Hala da aynı şekilde. Botu çatlak olsa sürekli bi basınç kaybı olmaz mı? Işık yanana kadar geyet iyi yürüyor araç çünkü. Merak ettim. Bu araçta boru sökmek tam bi işkence çünkü

ekleme: intercoolerın altta kalan borusu mu o? Üstteki borular silikon çünkü.
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbodan cikan u seklindeki silikon borunun devami, boruyu yaptirdim arac geri dustu gidisi boru patlakken daha iyiydi, bu araba beni delirticek

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: çözmüşsünüz zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbodan cikan u seklindeki silikon borunun devami, boruyu yaptirdim arac geri dustu gidisi boru patlakken daha iyiydi, bu araba beni delirticek
    Su an benzer bi sorun bende de var. Arac yazılımlı dakat stock gibi yürüyor cekisten düştü. Biz de ariyoruz sorun nerde diye... .(
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler