yazın şehir içinde yani dur kalk sıkışık trafik pek olmasada 4.3 4.8 arasıydı kış geldi kar lastiği takıldı 5.5 tan aşağı inmiyor araç megane 2 dizel ama genel olarak yakıt konusunda çok memnunum
%80'i uzun yol 120'den aşağıya inmedim ortalama 160-170 hızlarda arada top speed denemesi düzde 240-250 arası %20'si Ankara trafiği ana bulvarları kullanarak akan trafik arada gazlamalı ortalama 5.6litre gösteriyor kendi ölçümlerime göre de 0.5litre az gösteriyor gayet memnunum yazılımlı mk3 mondeo
1.9jtdm Alfa 159, DPF,EGR kapalı, yazılımlı, 225/45/17 Kış lastikleri ile, şu anda 90km CC açık 2 kişi, hergün 100km Çorlu-Silivri ev-iş-ev yol yapıyorum, 6.3lt ortalama, biraz daha hızlansam, arada 140-160 gittiğim zamanlarda 6.7lt 'ye çıkıyor, arada klima çılışıyor, buğuyu falan almak için. Ama şehir içinde sürersem sürekli 9-10lt şuanda , yazın normalde 8lt civarında
Zaten sırf yakıtı yüzünde çekiyoruz çilesini
Ya abi şehiriçi derken kocaeli işte yol çalışması vs olmadığı sürece durk kalk sıkışık trafik çok nadir olur demek istediğim şehir içinde kısa mesafeli kullanımlar yani. Ama kullanırken özen gösterirsen oluyor tabi bu değerler
1.6tdi dsg polo, araçta yazılım var. Kışlıklar takılı üstünde şuan, uzun dönem ortalama 6lt. Trafikli ve boş yol kullanım karışık değer. Benim araçta çok yakıyo gibi geldi bana sizinkilerle kıyaslayınca. Var mı Ankara'da olup bilgi verebilecek 1.6tdi polo
Bende de Mekanik iptal, DPF boş, manuel vites, önceden 6 nın altına inebiliyordum çok rahat, ama, şimdi 20km köy yolu, 75km E-5 üzerinde 5-6km çorlu şehir içi gidiyorum. Enjektörlere baktıracam güya bir ara, ama işten daha vakit bulup ayrılamadım bir türlü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)