Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hdi ile hasır neşir cok oldum bos yere 5 bın tl gitti onun için yapacagınz modifikasyonalrı sıralıyorum gerısı hikaye stock motorda :
*yazılım
*1,6 hdi cooler (1,4 hdi için )
*bronz balata
*16/63 ayna mahruti
extra oalrak
*metanol basabılırsınız
not: basıncı 1,5 bar ustune cıkartmayın conta basıncınız
bunların harıcında hard bıseyler ıstersenız kol ve piston girmeniz lazım harıci kol egip piston kırarsınız psa cok saglıklı bı motor degil en ufak hata cok kotu socular dogura bılır tecrube ile tespit edilmişti bosa paranızı ve vaktınızı harcamayın
not2: turbo buyutme vs. vag grubu özenme felan yapmamanızı rica ediyorum
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
kırılıyoferro baskan
catır catır
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
1.6 hdi cooler büyütme için ne önerirsiniz?
seat cooler takılabilir mi? custom yaptırmak daha mı mantıklı olur?
ufak bir ihtimal big turbo düşünüyoruz, buna dönük nasıl bir tercih yapılmalı?
Ne mutlu Türküm diyene
iyi günler arkadaşlar 308 90lık 1.6 hdi 1544v turbo ile mustang dynoda 155hp güç verdi basınç 1.70 gördük 400nm tork verdi az daha açmayı düşünüyoruz yalnız haritada 2.995 prm devirde kafa eğme yapıyor egr iptal beyinden unutturulmuş vaziyette kat yok... egr için başka bir formül varmı kesmemesi için...
DRJANT
Şuan ki speceler kat komple yok turbodan sona kadar krom düz boru sonda oem susturucu var turbo garret sıfır aldık gt1544v EGR iptal wesgate orjinal ayarda hedeflenen güç 170-180hp idi şuan bu turbo ile 155hp verdi 402 nm tork var bu gün turboyu tekrar söktüm gt1752 veya gt2260 geçecem turbo çok ısınıp EGT sıcaklığı artıyor...
DRJANT
egr mekanik olarak iptal edildi yalnız sürekli açık kaldığı için kesme yapıyor ve kafa düşüyordu haritada eğri bozukluğu oluyordu şuan turboyu değiştirdik gt1752 yaptık eski turbo mil kesti şuan dynoya çıkmadık ama tahmini güç 165-170hp arası bişey veriyor eski turbo ile 155hp çıkardı şuan basınç aynı ama eski turboya nazaran daha büyük ve hibrid turbo 15hp ye yakın bir güç geldi...
DRJANT
EGR'yi mekanik olarak iptal edin.Asıl fark o zaman anlaşılıyor.Duruma göre bi manifold kurum temizliğide yapılabilir.
Metanik olarak kastın arasına flanş koyuldu kapatıldı başka nasıl iptali var merak ettim...
Sökmekteki amaç ne ? aradaki boşluğa zaten flanş atılarak emisyonun egr ye gelmemesini sağlıyoruz zaten egr ye emisyon yanı hava hiç uğramıyor başka iptal etme teknikleri varsa bilgi paylaşımında bulununda en azından konuyu takip eden insanlara bilgi paylaşımı olsun...
DRJANT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)